Gece uykusu mu gündüz uykusu mu?

Brummbar

Hectopat
Yer
Bursa
Ben geceleri aktif biriyim genelde öğlen 2-3 gibi yatıyorum akşam 9-10'da kalkıyorum bayağıdır bu düzenim var nedense geceleri hiç uykum gelmiyor. Uykum olsa dahi uyuyasım gelmiyor ama sabah ne hikmetse direkt uyuyorum. Mesela bazı insanlar sessiz yer sever ben o gündüzün gün ışığını sesli ortamına bayılıyorum ve uykuya kolay dalıyorum. Çok garip bir şey ama cidden bu durumdayım zararlı mı değil mi bunu bilmiyorum ama normal olarak yine uykumu alıyorum hiç uykusuz veya halsiz değilim. Normal insan gibiyim sadece geceleri, sabahları aktifim öğlen ve akşam uyuyorum insanların tam tersi yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Genelde gece uykusunun yerini hiçbir şey tutmaz derler, elinizden geldiğince gece uyumaya çalışın. Belki hastalığınız da olabilir, doktora gözükmekte de fayda var.

Genelde gece uykusunun yerini hiçbir şey tutmaz derler, elinizden geldiğince gece uyumaya çalışın. Belki hastalığınız da olabilir, doktora gözükmekte de fayda var.

Bildiğim kadarıyla yok çok da hastalanma psikolojik sorunum tek panikatak vardı o da geçti yani bilmiyorum ses olmadan uyku asla olmaz her zaman PC'de belgesel açar uyurum uzay belgeselleri hele ki 5 dakika da uykudayim ama bunu gece yapsam en sevdiğim aktivite ama uyuyamam ha şöyle tabii bende gece uyuyorum düzen yaparsam mesela şu an yaklaşık 13-14 saattir ayaktayım dişimi sıksam akşama kadar dursam elbette vücudum çöküyor ve uyuyorum ama bana göre sabah uykusu >gece uykusu sabah 5 saat uyusam 10 saat gibi geliyor gece uyuduğum zaman 10 saat bile uyusam yorgun kalkıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…