C crewsing Kilopat Katılım 13 Haziran 2016 Mesajlar 83 22 Temmuz 2016 #1 Merhaba arkadaşlar, ben ISS olarak nethouse network firmasını kullanıyorum.Her gece yarısı 00:05 de internetimiz 2 ila 3 dakika kesiliyor, nasıl çözebilirim.
Merhaba arkadaşlar, ben ISS olarak nethouse network firmasını kullanıyorum.Her gece yarısı 00:05 de internetimiz 2 ila 3 dakika kesiliyor, nasıl çözebilirim.
İbrahim Göksoy Megapat Katılım 28 Ağustos 2013 Mesajlar 799 Çözümler 4 Yer Antalya Manavgat Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 22 Temmuz 2016 #2 Yanlış anlama kardeşim ama 2 dk dan da birşey olmaz diyesim geliyor.
C crewsing Kilopat Katılım 13 Haziran 2016 Mesajlar 83 22 Temmuz 2016 #3 İbrahim Göksoy dedi: Yanlış anlama kardeşim ama 2 dk dan da birşey olmaz diyesim geliyor. Genişletmek için tıkla... Video yüklenirken hata oluyor
İbrahim Göksoy dedi: Yanlış anlama kardeşim ama 2 dk dan da birşey olmaz diyesim geliyor. Genişletmek için tıkla... Video yüklenirken hata oluyor
A Alpha Centauri Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2016 Mesajlar 3.554 Makaleler 4 Çözümler 89 22 Temmuz 2016 #5 İbrahim Göksoy dedi: Yanlış anlama kardeşim ama 2 dk dan da birşey olmaz diyesim geliyor. Genişletmek için tıkla... Normal dolaşırken tamam da, adam oyun oynuyorsa ne olacak?
İbrahim Göksoy dedi: Yanlış anlama kardeşim ama 2 dk dan da birşey olmaz diyesim geliyor. Genişletmek için tıkla... Normal dolaşırken tamam da, adam oyun oynuyorsa ne olacak?
C crewsing Kilopat Katılım 13 Haziran 2016 Mesajlar 83 25 Temmuz 2016 #6 Alpha Centauri dedi: Normal dolaşırken tamam da, adam oyun oynuyorsa ne olacak? Genişletmek için tıkla... Bi kere CSGO oynarken rekadayken gitmişti 7 gün ceza aldım.
Alpha Centauri dedi: Normal dolaşırken tamam da, adam oyun oynuyorsa ne olacak? Genişletmek için tıkla... Bi kere CSGO oynarken rekadayken gitmişti 7 gün ceza aldım.
M member13 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2012 Mesajlar 1.388 Makaleler 2 Çözümler 1 25 Temmuz 2016 #7 ISS ile iletişime geç sor. Her gece yarısı internet neden kesiliyor.