F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.040 Makaleler 2 Çözümler 32 31 Temmuz 2022 #11 SCAR_H dedi: Benim kardeşimde geceleri uyanıp konuşuyor, geçen hafta yine oldu bana bakıp diyorki "robotları öldür bize saldırıyorlar" Genişletmek için tıkla... Rüyasında gördüklerini anlatıyordur.
SCAR_H dedi: Benim kardeşimde geceleri uyanıp konuşuyor, geçen hafta yine oldu bana bakıp diyorki "robotları öldür bize saldırıyorlar" Genişletmek için tıkla... Rüyasında gördüklerini anlatıyordur.
raha Picopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 164 Makaleler 1 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hayatın tadını çıkarıyorum 31 Temmuz 2022 #12 Greenville dedi: Psikolaga gidebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kardeşim ben değişik şeyler söyleyince fareyi kafama fırlatmış izi duruyor. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2022
Greenville dedi: Psikolaga gidebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kardeşim ben değişik şeyler söyleyince fareyi kafama fırlatmış izi duruyor.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.040 Makaleler 2 Çözümler 32 31 Temmuz 2022 #13 raha dedi: Kardeşim ben değişik şeyler söyleyince fareyi kafama fırlatmış izi duruyor. Genişletmek için tıkla... yok artık lebron james, troll olabilir misin?
raha dedi: Kardeşim ben değişik şeyler söyleyince fareyi kafama fırlatmış izi duruyor. Genişletmek için tıkla... yok artık lebron james, troll olabilir misin?
Greenville Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3.641 Makaleler 3 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #14 raha dedi: Kardeşim ben değişik şeyler söyleyince fareyi kafama fırlatmış izi duruyor. Genişletmek için tıkla... Çocukken hikayeler falan anlatırlardı, musallat olma olayları falan varmış. Deist olduğum için inanmamıştım. Müslüman iseniz hocalara gidebilirsiniz.
raha dedi: Kardeşim ben değişik şeyler söyleyince fareyi kafama fırlatmış izi duruyor. Genişletmek için tıkla... Çocukken hikayeler falan anlatırlardı, musallat olma olayları falan varmış. Deist olduğum için inanmamıştım. Müslüman iseniz hocalara gidebilirsiniz.
SCAR_H Decapat Katılım 13 Kasım 2021 Mesajlar 382 Yer İstanbul 31 Temmuz 2022 #15 F 16 Fighting Falcon dedi: Rüyasında gördüklerini anlatıyordur. Genişletmek için tıkla... Sadece anlatsa neyse, etrafta gezip "robotlar nerede" diyor bide yastığının altına bakıyor
F 16 Fighting Falcon dedi: Rüyasında gördüklerini anlatıyordur. Genişletmek için tıkla... Sadece anlatsa neyse, etrafta gezip "robotlar nerede" diyor bide yastığının altına bakıyor
Ersin Zr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 2.639 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #16 Bende küçükken konuşuyormuşum uykumda ama ben hatırlamıyorum. Hatta o dönemlerde tekvando kursuna gidiyordum, uykumda pumse yapmışım 1 keresinde.
Bende küçükken konuşuyormuşum uykumda ama ben hatırlamıyorum. Hatta o dönemlerde tekvando kursuna gidiyordum, uykumda pumse yapmışım 1 keresinde.
CapsNumScroll Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.071 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #17 Ersin Zr dedi: Bende küçükken konuşuyormuşum uykumda ama ben hatırlamıyorum. Hatta o dönemlerde tekvando kursuna gidiyordum uykumda pumse yapmışım. Genişletmek için tıkla... Hocam yani oha ne diyeyim garip.
Ersin Zr dedi: Bende küçükken konuşuyormuşum uykumda ama ben hatırlamıyorum. Hatta o dönemlerde tekvando kursuna gidiyordum uykumda pumse yapmışım. Genişletmek için tıkla... Hocam yani oha ne diyeyim garip.
Ersin Zr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 2.639 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #18 CapsNumScroll dedi: Hocam yani oha ne diyeyim garip. Genişletmek için tıkla... Evet çok garip. O dönemler küçüktüm. Yaz tatili, okullar kapanmış. Her boş vaktimde pumse yapıyordum. Herhalde ondan.
CapsNumScroll dedi: Hocam yani oha ne diyeyim garip. Genişletmek için tıkla... Evet çok garip. O dönemler küçüktüm. Yaz tatili, okullar kapanmış. Her boş vaktimde pumse yapıyordum. Herhalde ondan.