Gece zile basıp ortadan kaybolan birisi

ValveAdalet

Centipat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba, saat gece 12:42 yaklaşık 5 dakika önce aşağıdan zil çaldı, annem hemen babama haber verdi ama babam aşağıda kimseyi göremedi ve apartman kapısı kapalıydı, ışık da yoktu apartmanda. Arkadaşlar sizce bu kim? Allah korusun hırsız geldi ilk aklıma sizce neden olabilir?

Sizce neden olabilir?
Muhtemelen hırsız. Hırsıza bile kapı açanlar var yahu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hırsızın zil çalacak kadar salak olduğunu düşünmüyorum. Troll birisi olabilir, yakınlarda güvenlik kamerası var mı?
Zil çalmak bir numaralı hırsız taktiğidir. İçeride birileri var mı yok mu kontrol ediyolar. Malum karantina sürecinde hırsızların da işleri kesat.

İçerden emaneti alıp 48 saat nöbet tutmanızı öneririm (!). Bu saatlerde hırsız olma olasılığı çok düşük ama sokağa çıkma yasağı olduğunu göz önünde bulundurursak apartmanızından birisi yanlışlıkla basmış olabilir.

Ya ben de anlamadım. Dış kapıdan çaldı ama saniyesinde baktık boş, babam dedi kendi kendine çalmıştır dedim olmaz öyle şey, yani bizde ne yapacağımızı bilemedik trol biri olsa görürdük etrafta kimse yoktu.

Y-Yoksa paranormal olaylar??(!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…