U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 3 Temmuz 2020 #91 Kryptonian dedi: Selamün aleyküm. Genişletmek için tıkla... Aleyküm Selam. (Tek tek yazmayın hepinizin adına verdim )
Kryptonian dedi: Selamün aleyküm. Genişletmek için tıkla... Aleyküm Selam. (Tek tek yazmayın hepinizin adına verdim )
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 3 Temmuz 2020 #92 Kryptonian dedi: Selamün aleyküm. Genişletmek için tıkla... Aleyküm Selam. Memati abiye 1 çay. Kadro tamamlandı sadece Seyfo Dayı eksik o da forumda yoktur Reichkanzler dedi: Fazla resmiyet, aşırı samimiyetsiz ve duygusuz bir ortam oluşturuyor. Tabii ki sosyalde küfür olmaması çok iyi bir şey ama biraz fazla resmi değil mi? Yanlışlıkla imla hatası yaptığında paketliyorlar. Genişletmek için tıkla... Kurallar katı ama alışınca güzel bence. Ben bu forum sayesinde yazım kurallarına alıştım. İlk konum çöplük gibiydi.
Kryptonian dedi: Selamün aleyküm. Genişletmek için tıkla... Aleyküm Selam. Memati abiye 1 çay. Kadro tamamlandı sadece Seyfo Dayı eksik o da forumda yoktur Reichkanzler dedi: Fazla resmiyet, aşırı samimiyetsiz ve duygusuz bir ortam oluşturuyor. Tabii ki sosyalde küfür olmaması çok iyi bir şey ama biraz fazla resmi değil mi? Yanlışlıkla imla hatası yaptığında paketliyorlar. Genişletmek için tıkla... Kurallar katı ama alışınca güzel bence. Ben bu forum sayesinde yazım kurallarına alıştım. İlk konum çöplük gibiydi.
Kryptonian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.731 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2020 #93 Clarence Morrow dedi: Aleyküm Selam. Memati abiye 1 çay. Kadro tamamlandı sadece Seyfo Dayı eksik o da forumda yoktur Genişletmek için tıkla... Şekersiz olsun.
Clarence Morrow dedi: Aleyküm Selam. Memati abiye 1 çay. Kadro tamamlandı sadece Seyfo Dayı eksik o da forumda yoktur Genişletmek için tıkla... Şekersiz olsun.
Ankara 06 Decapat Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 115 Makaleler 1 3 Temmuz 2020 #94 Bu forumdaki zevk başka yerde yok herkes saygılı olmayan zaten barınamıyor. Çok anlayışlı çoğu, bir tane yer daha görmedim böyle.
Bu forumdaki zevk başka yerde yok herkes saygılı olmayan zaten barınamıyor. Çok anlayışlı çoğu, bir tane yer daha görmedim böyle.
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 3 Temmuz 2020 #95 Atamyolundayız dedi: Technopat'da acaba kız ayarlayan tanışan oldu mu? Genişletmek için tıkla... Yoktur bence. Tavlamayı bırak rastlamak bile zor. Kız görmüyorum forumda.
Atamyolundayız dedi: Technopat'da acaba kız ayarlayan tanışan oldu mu? Genişletmek için tıkla... Yoktur bence. Tavlamayı bırak rastlamak bile zor. Kız görmüyorum forumda.
Paprikka Centipat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 579 Çözümler 2 Yer Qo'noS Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Capitan 3 Temmuz 2020 #96 Yok mu rakıcı?
Süleyman Çakırr Hectopat Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 236 Yer Kurtlar Vadisi 2003 3 Temmuz 2020 #97 Reichkanzler dedi: Sosyal'de "meme" paylaşmanın cezası var mı? Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş delected
Reichkanzler dedi: Sosyal'de "meme" paylaşmanın cezası var mı? Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş delected
Reichkanzler Centipat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 210 Yer Antalya 3 Temmuz 2020 #98 Clarence Morrow dedi: Yoktur bence. Tavlamayı bırak rastlamak bile zor. Kız görmüyorum forumda. Genişletmek için tıkla... Zeynep diye biri vardı, burada tek bildiğim kız o Sanırım biraz erkek topluluğuyuz.
Clarence Morrow dedi: Yoktur bence. Tavlamayı bırak rastlamak bile zor. Kız görmüyorum forumda. Genişletmek için tıkla... Zeynep diye biri vardı, burada tek bildiğim kız o Sanırım biraz erkek topluluğuyuz.
Süleyman Çakırr Hectopat Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 236 Yer Kurtlar Vadisi 2003 3 Temmuz 2020 #99 Kryptonian dedi: Şekersiz olsun. Genişletmek için tıkla... Memati arabayı hazırla!
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 3 Temmuz 2020 #100