Geceden Başlayıp Sabaha Kadar Timelapse Çekmek

O yıldızların iz bırakması fotoğrafda güzel görünüyor aslında.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bak bu Canon 600D ve 18 55 kit lens ile yapılmış. Canon 600D benim ilk makinemdi, ve ortalama bir performansa sahipti.

Bu nedenle önce elindeki makineye en iyi performansı verdirmek lazım. Makinen nedir?

750D (T6i) kullanıyorum. Yıldızlara kasıtlı iz bırakarak farklı bir fotoğraf çekilebilir, evet. (Gayet de güzel gözükür.) Ancak hedefim o değil işte.

50MM 1.8 Bu iş için kit lensten daha iyi performans verir galiba. Ekipmanları tamamlayıp bir ayçiçek tarlasının önüne kuracağım makineyi. Güneş doğarken bir deneme yapacağım bakalım ne çıkacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
@ArnıldCivardagezen dün Bandırma'ya geldim. Akşam eve yerleştikten sonra ilk işim zifiri karanlıkta (florasan ışığı vardı ama) 750D ve 18 - 55 ile yıldızları çekmek oldu;

(Ham dosya boyutu 28 Mb. Bu nedenle Flickr linkini koyacağım. Flickr sosyal dışı fotoğraf servisine girmez. Bu nedenle rapor etmeyin )

ggth_8c

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…