R Roxor Megapat Katılım 19 Haziran 2014 Mesajlar 424 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2014 #11 Murat5038 dedi: Sende baya hastalık var demek ki Geçmiş olsun. Dediğim gibi kontrolleri yaptırman gerekli çoktandır gitmiyorsan. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Göz kontrolüne son gittiğimde numaralarım ilerlemeyi kesmişti. 6 ay sonra gel dedi daha 6 ay olmadı. Epilepsi içinde yeni kontrole gittim Aralıkta bir daha EEG m var. Kontrollerimi aksatmıyorum yani
Murat5038 dedi: Sende baya hastalık var demek ki Geçmiş olsun. Dediğim gibi kontrolleri yaptırman gerekli çoktandır gitmiyorsan. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Göz kontrolüne son gittiğimde numaralarım ilerlemeyi kesmişti. 6 ay sonra gel dedi daha 6 ay olmadı. Epilepsi içinde yeni kontrole gittim Aralıkta bir daha EEG m var. Kontrollerimi aksatmıyorum yani
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.474 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 7 Eylül 2014 #12 Ok kontrole 1 ay kaldı ise erkenden git sorun olmaz.