lumei Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 549 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek <b> Cyber sec engineer</b> 9 Temmuz 2023 #1 1 haftadir göğsüm sıkışıyor, nefes darlığı oluyor, özellikle geceleri. Durduk yere titreme geliyor, nefesim daralıyor ve buz kesiliyorum. 1 haftadır böyle ama son titreme olaylari bugün basladı, sizce neden kaynaklidir?
1 haftadir göğsüm sıkışıyor, nefes darlığı oluyor, özellikle geceleri. Durduk yere titreme geliyor, nefesim daralıyor ve buz kesiliyorum. 1 haftadır böyle ama son titreme olaylari bugün basladı, sizce neden kaynaklidir?
digitalagony0 Picopat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 180 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #2 Hocam benim gibi alerjik astımınız olabilir mi ve kuru öksürük var mı?
3 337937 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 221 9 Temmuz 2023 #3 Doktora gitmek Technopat Sosyal'e sormak
lumei Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 549 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek <b> Cyber sec engineer</b> 9 Temmuz 2023 #4 lumei dedi: Durduk yere titreme geliyor nefesim daralıyor buz kesiliyorum. 1 haftadır böyle ama son titreme olaylari bugün basladı sizce neden kaynaklidir. Genişletmek için tıkla... Araba ile giderken birden titremeye basladim göğsüm o kadar sıkıştıki kalpten gidicem sandim 3dk digitalagony0 dedi: Hocam benim gibi alerjik astımınız olabilir mi ve kuru öksürük var mı? Genişletmek için tıkla... Hiçbiri yok sadece bas ağrısı var
lumei dedi: Durduk yere titreme geliyor nefesim daralıyor buz kesiliyorum. 1 haftadır böyle ama son titreme olaylari bugün basladı sizce neden kaynaklidir. Genişletmek için tıkla... Araba ile giderken birden titremeye basladim göğsüm o kadar sıkıştıki kalpten gidicem sandim 3dk digitalagony0 dedi: Hocam benim gibi alerjik astımınız olabilir mi ve kuru öksürük var mı? Genişletmek için tıkla... Hiçbiri yok sadece bas ağrısı var
digitalagony0 Picopat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 180 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #5 lumei dedi: Araba ile giderken birden titremeye başladım göğsüm o kadar sıkıştıki kalpten gideceğim sandim 3dk. Hiçbiri yok sadece bas ağrısı var. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman en kısa sürede bir doktora başvurun. Geçmiş olsun.
lumei dedi: Araba ile giderken birden titremeye başladım göğsüm o kadar sıkıştıki kalpten gideceğim sandim 3dk. Hiçbiri yok sadece bas ağrısı var. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman en kısa sürede bir doktora başvurun. Geçmiş olsun.
lumei Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 549 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek <b> Cyber sec engineer</b> 9 Temmuz 2023 #6 digitalagony0 dedi: Hocam o zaman en kısa sürede bir doktora başvurun. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Sağ ol yarın bir baktıracağım panik atak bence.
digitalagony0 dedi: Hocam o zaman en kısa sürede bir doktora başvurun. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Sağ ol yarın bir baktıracağım panik atak bence.