Geceleri internet aşırı yavaşlıyor

patito

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Samsun,Türkiye
İnternetim NetSpeed ve perşembe gününden bu yana geceleri normalde 24 Mbps olan indirme hızım 3-4 Mbps'e düşüyor. Saatler boyunca da düzelmiyor. Sizde de böyle bir durum var mı? Çözüm önerileriniz neler?
Not: Altyapı fiber.
Hız testi: Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de oluyor. Sokağa çıkma yasağından dolayı aşırı yoğunluktan. Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama muhtemelen sorununuz budur.
Türknet denilene göre TT'den 2 adet 10 GBPS Port kiralamış. Bir süredir internet ilk yasakların olduğu zamana göre çok daha iyi durumda. Örneğin şu an hiçbir sorun bulunmuyor. @Uğur Güreşçi

Aynı durumu açıkçası ben de Kablonet kullanırken yaşıyorum. Sabah, öğle ve akşama doğru her şey düzgün 100 MBPS internetim ile 10 MB upload alıyorum. Ancak gece olduğunda indirme hızım 4 MB upload'a kadar düşüyor. Neredeyse 30 MBPS eski internetim gibi oluyor diyebilirim. Gece vakti arkada ne yapıyorlar bilmiyorum ama bu karantina günlerinde ortada büyük bir internet sorunu baş göstermekte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…