Geceleri internet daha hızlı

Makaleler
1
Daha fazla  
Gündüz 3.5-4 MB/s arası inerken, geceleri ise 5.5-6 MB/s iniyor.

-Altyapı iyi durumda.
-50 Mbps hızım var.
-Wi-Fi olarak kullanıyoruz; sadece annem ve ben.
-Kaçak kullanan yok.

Neden geceleri daha fazla indirme hızı var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çünkü geceleri çok az kullanan insan olduğundan dolayı altyapı trafiği kullanımı azalıyor ve her eve daha hızlı varıyor internet.

Sadece senin internetini kullanan değil, aynı apartman, aynı sokakta, hatta aynı mahallede internet kullananlar senin bant genişliğini etkileyebilir.

Yoğunluktan dolayı olabilir mi?
Çünkü geceleri çok az kullanan insan olduğundan dolayı altyapı trafiği kullanımı azalıyor ve her eve daha hızlı varıyor internet.
Sadece senin internetini kullanan değil, aynı apartman, aynı sokakta, hatta aynı mahallede internet kullananlar senin bant genişliğini etkileyebilir.
O zaman neden 50mbps hız için 160tl ödüyorum internete, salağım sanırım.
Ne yapmam gerekiyor?

O zaman neden 50mbps hız için 160tl ödüyorum internete, salağım sanırım.
Ne yapmam gerekiyor?
Herkese olan şey. Adamlar zaten açıkça belirtiyor. Altyapı vb. sebepler ile internet hızı birebir verilen değere ulaşmayabilir diye. Ama gene de bunun da bir sınırı olması lazım. Seninki kabul edilebilir değil.

Geçen aradım müşteri hizmetlerini bu konuyla ilgili, ve daha düşük ücretli bir paket yokmuş, en düşüğü buymuş.
1 yıl 4 ay boyunca ödemek zorunda kaldım şimdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…