Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.593 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 4 Mart 2023 #41 Hayır. Korkanı garipsemem.
embraceit Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 830 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: Sapphire pulse RX 7900 GRE Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #42 MuhammetBeyefendi dedi: Merhaba. Korkan kimler var görelim bakalım. Ben genelde saat 11.00'den sonra herkes yatınca su içmeye bile gitmem. Gidersem de tüm ışıkları açıp gidiyorum, koşarak Tabii bu korku yatağa gidip yorganın içine girene kadar... Peki ya siz? Genişletmek için tıkla... 17 yaşındayım hala korkuyorum.
MuhammetBeyefendi dedi: Merhaba. Korkan kimler var görelim bakalım. Ben genelde saat 11.00'den sonra herkes yatınca su içmeye bile gitmem. Gidersem de tüm ışıkları açıp gidiyorum, koşarak Tabii bu korku yatağa gidip yorganın içine girene kadar... Peki ya siz? Genişletmek için tıkla... 17 yaşındayım hala korkuyorum.
C Coderman128 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 7.532 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #43 Eskiden korkmuyordum şimdi depremlerden dolayı korkuyorum. Allah'a emanet yaşıyoruz uykuda bile ölüm riski var şu ülkede.
Eskiden korkmuyordum şimdi depremlerden dolayı korkuyorum. Allah'a emanet yaşıyoruz uykuda bile ölüm riski var şu ülkede.
MuhammetBeyefendi Picopat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 336 Çözümler 2 4 Mart 2023 #44 Coderman128 dedi: Eskiden korkmuyordum şimdi depremlerden dolayı korkuyorum. Allah'a emanet yaşıyoruz uykuda bile ölüm riski var şu ülkede. Genişletmek için tıkla... Bu ülkede değil, her ülkede var. Her ülkede değil tüm dünyada var.
Coderman128 dedi: Eskiden korkmuyordum şimdi depremlerden dolayı korkuyorum. Allah'a emanet yaşıyoruz uykuda bile ölüm riski var şu ülkede. Genişletmek için tıkla... Bu ülkede değil, her ülkede var. Her ülkede değil tüm dünyada var.
C Coderman128 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 7.532 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #45 MuhammetBeyefendi dedi: Bu ülkede değil, her ülkede var. Her ülkede değil tüm dünyada var. Genişletmek için tıkla... Olabilir ama bina işinin buradaki kadar sallandığı başka bir ülke olduğunu sanmıyorum. Adamlar çamura bina yapıyor kolon kesiyor yıkılıyor.
MuhammetBeyefendi dedi: Bu ülkede değil, her ülkede var. Her ülkede değil tüm dünyada var. Genişletmek için tıkla... Olabilir ama bina işinin buradaki kadar sallandığı başka bir ülke olduğunu sanmıyorum. Adamlar çamura bina yapıyor kolon kesiyor yıkılıyor.
Sgt Roach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 1.873 Çözümler 2 4 Mart 2023 #46 18 yaşıma bastım fakat hala küçük çocuklar gibi korkan birisiyim, yani akşam akla takıldı mı salmıyor ara sıra etrafa bakarak kendimi oynatıyorum. Son düzenleme: 4 Mart 2023
18 yaşıma bastım fakat hala küçük çocuklar gibi korkan birisiyim, yani akşam akla takıldı mı salmıyor ara sıra etrafa bakarak kendimi oynatıyorum.