Geceleri paranormal olayların olmasının sebebi ne?

Makaleler
12
Geceleri bazen ilginç şeyler yaşıyorum. Özellikle sırt üstü yattığımda oluyor. Uyku ile uyanıklık arasındayım. Karabasan değil. Bir ses duyuyorum, hemen uyanıyorum. Aslında ses yok. Belki de oldu ama ben anlamadım. Ayrıca odadan da sesler geliyor. Özellikle rüya görünce veya bir şey düşünürken daha çok oluyor. Yan dönünce paranormal seviyesindeki bu olaylar kesiliyor. Sizce beynim enerji yaydığı için mi bu olaylar oluyor?

Geceleri olmasının değil de sadece Türkiye'de böyle saçma sapan vakaların meydana gelmesi çok ilginç. Umarım en kısa sürede tedavi olursun.

Güzel kardeşim, bir psikolojiden randevu al, buralarda tavsiye ile olmaz o iş.

Yatmadan önce çok bir şey yiyip içmeyin, yüz üstü yada sırtüstü yatmayın en iyisi yan yatmak.
Bana da çok olurdu eskiden.
Oruç zamanında gece kalkıp yemek yer yatardım, üfff her gün uyku felci geçirirdim iğrenç bir şey.
Bir keresinde: Koridorda yürüyen ayak sesleri duydum babam odadan balkona çıkacak sandım, kapı açıldı ayaklarıma bir ağırlık çöktü yavaş yavaş yukarı doğru üstümden geçti gitti. Bütün ramazan paranormal olaylar yaşadım.

Güzel kardeşim, bir psikolojiden randevu al, buralarda tavsiye ile olmaz o iş.
Ben tavsiye istemedim ki. Ben bunu sorun olarak da düşünmüyorum. Belki enerji yayıyoruz, çevredeki nesneleri etkiliyoruz. Metafizik kavramına hiç girmeyelim.

Hem psikolojiden randevu alınmaz, psikiyatri veya psikologdan alınır.

Bak ne güzel benden daha iyi biliyorsun =)

Feng Şui falan kovala, odaya değişik taşlar falan koy, belki işe yarar.

Korku filmi izleme korku oyunları oynama. Paranormal olay diye birşey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…