SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 26 Aralık 2022 #11 VIRATS dedi: Korku filmi izleme korku oyunları oynama. Paranormal olay diye bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Ben böyle film veya oyunları tercih etmiyorum. Paranormal olaylardan kasıt görünmeyen varlıkların görünmesi veya bir anda gökyüzüne doğru kanatlanıp uçmamız değil. Ben gerçekçi olaylardan bahsediyorum.
VIRATS dedi: Korku filmi izleme korku oyunları oynama. Paranormal olay diye bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Ben böyle film veya oyunları tercih etmiyorum. Paranormal olaylardan kasıt görünmeyen varlıkların görünmesi veya bir anda gökyüzüne doğru kanatlanıp uçmamız değil. Ben gerçekçi olaylardan bahsediyorum.
2 295395 Hectopat Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 112 26 Aralık 2022 #12 Negatif enerji böyle şeyleri çekiyor. Kötü şeyler düşünmeyeceksin sürekli. Ya da bi şey olacak diye düşünüp durmayacaksın.
Negatif enerji böyle şeyleri çekiyor. Kötü şeyler düşünmeyeceksin sürekli. Ya da bi şey olacak diye düşünüp durmayacaksın.