1 183206 Megapat Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 8.122 Makaleler 1 Çözümler 14 20 Haziran 2022 #11 Boyun uzuyordur.
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.566 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #12 Bende de sıkıntı oluyor bazen özellikle akşamları. Böyle iç sızlanma gibi mi?
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #13 Salih METİN dedi: Büyüme olabilir. Genişletmek için tıkla... Bence de. Bende de aynı şeyler oluyordu. 1 ay sonra durdu ve garip bir şekilde boyum uzadı.
Salih METİN dedi: Büyüme olabilir. Genişletmek için tıkla... Bence de. Bende de aynı şeyler oluyordu. 1 ay sonra durdu ve garip bir şekilde boyum uzadı.
Jave Centipat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 216 20 Haziran 2022 #14 ChaosBoost dedi: Bende de sıkıntı oluyor bazen özellikle akşamları. Böyle iç sızlanma gibi mi? Genişletmek için tıkla... Evet aynen öyle.
ChaosBoost dedi: Bende de sıkıntı oluyor bazen özellikle akşamları. Böyle iç sızlanma gibi mi? Genişletmek için tıkla... Evet aynen öyle.
Krantee Hectopat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 599 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #15 Jave dedi: Düzenli D vitamini takviyesi yuttum. Yuttuktan sonra başladı zaten bu ağrılar. Doktor büyüme ağrısı olabilir dedi. Genişletmek için tıkla... Ne kadar içiyorsun peki ben haftada 1 kere içiyordum sadece kahvaltı sonrası, yaşından dolayı büyümeyle alakalı da olabilir tabi doktorun dediği gibi.
Jave dedi: Düzenli D vitamini takviyesi yuttum. Yuttuktan sonra başladı zaten bu ağrılar. Doktor büyüme ağrısı olabilir dedi. Genişletmek için tıkla... Ne kadar içiyorsun peki ben haftada 1 kere içiyordum sadece kahvaltı sonrası, yaşından dolayı büyümeyle alakalı da olabilir tabi doktorun dediği gibi.
Jave Centipat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 216 20 Haziran 2022 #16 Krantee dedi: Ne kadar içiyorsun peki ben haftada 1 kere içiyordum sadece kahvaltı sonrası, yaşından dolayı büyümeyle alakalı da olabilir tabi doktorun dediği gibi. Genişletmek için tıkla... Haftada 1 tane.
Krantee dedi: Ne kadar içiyorsun peki ben haftada 1 kere içiyordum sadece kahvaltı sonrası, yaşından dolayı büyümeyle alakalı da olabilir tabi doktorun dediği gibi. Genişletmek için tıkla... Haftada 1 tane.