Ş Şaban oğlu şaban Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 271 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #1 Merhabalar, geceleyin tuvaletimi yaparken musluk basligi tuvalet deligine kaçtı. Bir anda oldu her şey ya, ne yapacağım, ben tikanir mi sizce?
Merhabalar, geceleyin tuvaletimi yaparken musluk basligi tuvalet deligine kaçtı. Bir anda oldu her şey ya, ne yapacağım, ben tikanir mi sizce?
Faraenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.092 Çözümler 5 Yer İstanbul 15 Nisan 2021 #2 Tam olarak neyin nereye kaçtığını anlamadım
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.450 Makaleler 3 Çözümler 58 15 Nisan 2021 #3 Musluk başlığı nasıl havaya kalkıp tuvalet deliğine girdi anlamadım. Eğer büyük bir başlıksa tıkanma ihtimali var.
Musluk başlığı nasıl havaya kalkıp tuvalet deliğine girdi anlamadım. Eğer büyük bir başlıksa tıkanma ihtimali var.
Capgras Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #4 Faraenn dedi: Tam olarak neyin nereye kaçtığını anlamadım Genişletmek için tıkla... Taharet alınan musluk düşmüş sanırsam kötü bir olay.
Faraenn dedi: Tam olarak neyin nereye kaçtığını anlamadım Genişletmek için tıkla... Taharet alınan musluk düşmüş sanırsam kötü bir olay.
Mavi Lotus Picopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 768 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #5 Şaban oğlu şaban dedi: Merhabalar, geceleyin tuvaletimi yaparken musluk basligi tuvalet deligine kaçtı. Bir anda oldu her şey ya, ne yapacağım, ben tikanir mi sizce? Genişletmek için tıkla... Evet tıkanır. Eline bir poşet geçirip tuvalete daldırıp alacaksın. daha derinlere gidip fayansları kırdırmak zorunda kalmadan çıkart.
Şaban oğlu şaban dedi: Merhabalar, geceleyin tuvaletimi yaparken musluk basligi tuvalet deligine kaçtı. Bir anda oldu her şey ya, ne yapacağım, ben tikanir mi sizce? Genişletmek için tıkla... Evet tıkanır. Eline bir poşet geçirip tuvalete daldırıp alacaksın. daha derinlere gidip fayansları kırdırmak zorunda kalmadan çıkart.
Emrullah Önemli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 2.261 Makaleler 2 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #6 Faraenn dedi: Tam olarak neyin nereye kaçtığını anlamadım Genişletmek için tıkla... Hocam suyu açıp kapıyoruz ya o bölme.
Faraenn dedi: Tam olarak neyin nereye kaçtığını anlamadım Genişletmek için tıkla... Hocam suyu açıp kapıyoruz ya o bölme.
GokhanAlb Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 354 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #7 Emrullah Önemli dedi: Hocam suyu açıp kapıyoruz ya o bölme. Genişletmek için tıkla... Sok elini al yoksa başına dert olur.
Emrullah Önemli dedi: Hocam suyu açıp kapıyoruz ya o bölme. Genişletmek için tıkla... Sok elini al yoksa başına dert olur.
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 15 Nisan 2021 #9 Hocam ne kadar büyük olduğuna bağlı. Küçücük ise geçer gider ama büyükse tıkar.
3 384311 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 5.826 Makaleler 6 Çözümler 20 15 Nisan 2021 #10 Şaban oğlu şaban dedi: Merhabalar, geceleyin tuvaletimi yaparken musluk basligi tuvalet deligine kaçtı. Bir anda oldu her şey ya, ne yapacağım, ben tikanir mi sizce? Genişletmek için tıkla... Tıkanmaz. Küçük bir şey o.
Şaban oğlu şaban dedi: Merhabalar, geceleyin tuvaletimi yaparken musluk basligi tuvalet deligine kaçtı. Bir anda oldu her şey ya, ne yapacağım, ben tikanir mi sizce? Genişletmek için tıkla... Tıkanmaz. Küçük bir şey o.