lexalegee Femtopat Katılım 23 Şubat 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #1 Geçen hafta sağ bileğimi çatlattım doktor 1 haftalık rapor verdi rapor da bugün bitti yarında fen sınavı var ne yapacağım? Alçıdan dolayı yazamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2024
Geçen hafta sağ bileğimi çatlattım doktor 1 haftalık rapor verdi rapor da bugün bitti yarında fen sınavı var ne yapacağım? Alçıdan dolayı yazamıyorum.
Promos Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 5 20 Nisan 2024 #2 lexalegee dedi: Geçen hafta sağ bileğimi çatlattım doktor 1 haftalık rapor verdi rapor da bugün bitti yarında fen sınavı var ne yapacağım? Alçıdan dolayı yazamıyorum. Genişletmek için tıkla... Tekrar alabilirsin benim de elim yandı raporla girmedim.
lexalegee dedi: Geçen hafta sağ bileğimi çatlattım doktor 1 haftalık rapor verdi rapor da bugün bitti yarında fen sınavı var ne yapacağım? Alçıdan dolayı yazamıyorum. Genişletmek için tıkla... Tekrar alabilirsin benim de elim yandı raporla girmedim.