rasskkk Zeptopat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 18 Temmuz 2024 #1 Geçen sene 15 bin ile kapatan bölüme bu sene 12 bin ile girebilir miyim? Paranoya oldu bende giremem diye endişe ediyorum
Geçen sene 15 bin ile kapatan bölüme bu sene 12 bin ile girebilir miyim? Paranoya oldu bende giremem diye endişe ediyorum
Gutierrez Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 1.904 Çözümler 9 18 Temmuz 2024 #2 Hangi bölüm olduğuna bağlı kontenjanlarının azalıp azalmadığına bağlı, bölüm nedir? Ama listeye kesin yazın.
Hangi bölüm olduğuna bağlı kontenjanlarının azalıp azalmadığına bağlı, bölüm nedir? Ama listeye kesin yazın.
Zeitnotun Supu Decapat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 727 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CBÜ Mekatronik Mühendisi 18 Temmuz 2024 #3 İlk sıraya yaz bekle elden başka bir şey gelmez , sonrasında diğer tercihlerini de doldur açıkta kalmayacak şekilde emin ol bir B planın olsun.
İlk sıraya yaz bekle elden başka bir şey gelmez , sonrasında diğer tercihlerini de doldur açıkta kalmayacak şekilde emin ol bir B planın olsun.
rasskkk Zeptopat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 18 Temmuz 2024 #4 Gutierrez dedi: Hangi bölüm olduğuna bağlı kontenjanlarının azalıp azalmadığına bağlı, bölüm nedir? Ama listeye kesin yazın. Genişletmek için tıkla... almanca tercümanlık ve kontenjanı azaltılmadı diye biliyorum Zeitnotun Supu dedi: İlk sıraya yaz bekle elden başka bir şey gelmez , sonrasında diğer tercihlerini de doldur açıkta kalmayacak şekilde emin ol bir B planın olsun. Genişletmek için tıkla... ilk sıraya geçen sene 11k ile kapatan yıldı teknigi yazicam ama onun gelme olasılığı düşük diye düşünüyorum
Gutierrez dedi: Hangi bölüm olduğuna bağlı kontenjanlarının azalıp azalmadığına bağlı, bölüm nedir? Ama listeye kesin yazın. Genişletmek için tıkla... almanca tercümanlık ve kontenjanı azaltılmadı diye biliyorum Zeitnotun Supu dedi: İlk sıraya yaz bekle elden başka bir şey gelmez , sonrasında diğer tercihlerini de doldur açıkta kalmayacak şekilde emin ol bir B planın olsun. Genişletmek için tıkla... ilk sıraya geçen sene 11k ile kapatan yıldı teknigi yazicam ama onun gelme olasılığı düşük diye düşünüyorum
3 333825 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 1.187 Çözümler 7 8 Ağustos 2025 #5 Zeitnotun Supu dedi: İlk sıraya yaz bekle elden başka bir şey gelmez , sonrasında diğer tercihlerini de doldur açıkta kalmayacak şekilde emin ol bir B planın olsun. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum.
Zeitnotun Supu dedi: İlk sıraya yaz bekle elden başka bir şey gelmez , sonrasında diğer tercihlerini de doldur açıkta kalmayacak şekilde emin ol bir B planın olsun. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum.
sanes Centipat Katılım 19 Haziran 2025 Mesajlar 2.914 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Molokini 9 Ağustos 2025 #6 Kontenjan azalmış mı bir bakın, azalmadıysa gelir büyük ihtimalle. Net bir şey söylemek zor tabii.