Geçen sene 798.000 ile alan bölüme tercih ile yerleşilir mi?

ExTeRM

Hectopat
Bu sene ÖSYM de 575.000 yaptım. Geçen sene 798.000 sıralama ile alan bölüme 1.siradan tercih yaptim sizce yerlesir miyim?

Bende 575k yaptım 715klık yeri teecih ettim bakalım gelecek mi? Ama senin gelir büyük ihtimal.

Bölümlerin adı nedir?
Devlet mi?
Özel mi?
Biraz bilgi verirseniz yardımcı olabilirim.

Özel üniversite %50 burslu bölüme yaptım.

Bölümlerin adı nedir?
Devlet mi?
Özel mi?
Biraz bilgi verirseniz yardımcı olabilirim.
Özel üniversite Uluslararası ilişkiler bölümü için %50 burslu bolume tercih yaptım geçen sene en son 798.000 ile almışlar benim siralamam bu sene 575.000 tercih olarak da 1.siraya yazdım.

Hangi üniversite peki? Sonraki sene fiyat zamlanma durumları olmuyor mu?

Medipol bildiğim kadarıyla tercihte ilk 5'in de medipol olmasını istiyor diye söylenmişti. Ne kadar doğru hatırlamıyorum, ben de özel yazmayı düşünüyordum maddi durumumuz karşılayabilecek aslında seviyedeydi lakin sonraki sene fiyat zamlanma olayları oluyor iki katı olarak veya hocalarin sırf para kazanmak için dersten geçirmediklerini görünce vazgeçmiştim. Siz okulu, kampüsü vs. gezmiş miydiniz?

@ExTeRM, gelme ihtimali yüksek olan bölüm. Kesin yerleşmek adına tercih sıranızı 500 bin ile 1 milyon arası tutabilirdiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…