Geçerli bir IP yapılandırmasına sahip değil

Giorno Giovanna

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 2060 R5 3500
1624647884901.png

Merhabalar, ben internete Wireless ile bağlanıyorum. Ben de şimdi 2 tane Wireless var, biriyle bağlanıyorum diğeri ile bağlanamıyorum. Diğeri ile bağlanırken bu hatayı veriyor. Ama diğeri ile bağlanınca da hız asıl hızında olmuyor. Lütfen yardım eder misiniz?

Bu sadece bilgisayarınızda mı oluyor yoksa tüm cihazlarınızda bu sorun var mı? Modem'i resetledikten sonra kurmamış olabilirsiniz.

Bu sadece bilgisayarınızda mı oluyor yoksa tüm cihazlarınızda bu sorun var mı? Modem'i resetledikten sonra kurmamış olabilirsiniz.
Hocam sadece bu Wireless ile internete bağlanamıyorum. Diğer wireless veya cihazlara sorunsuzca bağlanabiliyoruz. Ama bu bağlanamadığım Wireless ile de eski internete sorunsuzca bağlanabiliyordum. Neden böyle oldu anlamadım.

Bir arkadaş anakart üreticisinin websitesine girip tüm sürücüleri güncellemiş ve düzelmiş. Onu deneyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı