Japonky Kilopat Katılım 3 Aralık 2018 Mesajlar 826 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Anestezist 6 Nisan 2021 #1 Merhabalar. Valorant oynarken birden bire internet kesilip duruyor. Geçerli İP yapılandırmasına sahip değil. Veya Varsayılan ağ geçidi kullanılamıyor. Gibi hatalar alıyorum. Sebebi nedir? Yardımcı olabilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2021
Merhabalar. Valorant oynarken birden bire internet kesilip duruyor. Geçerli İP yapılandırmasına sahip değil. Veya Varsayılan ağ geçidi kullanılamıyor. Gibi hatalar alıyorum. Sebebi nedir? Yardımcı olabilecek var mı?
4 486759 Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 1.123 Çözümler 7 6 Nisan 2021 #2 DHCP trip attıysa demekki... Statik IP vermeyi denediniz mi?
Japonky Kilopat Katılım 3 Aralık 2018 Mesajlar 826 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Anestezist 7 Nisan 2021 #3 Silinen üye dedi: DHCP trip attıysa demekki... Statik IP vermeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır denemedim. Nasıl oluyor acaba?
Silinen üye dedi: DHCP trip attıysa demekki... Statik IP vermeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır denemedim. Nasıl oluyor acaba?