Discord "Geçersiz davet" uyarısı nasıl çözülebilir?

Umut Fire

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar benim bir Discord sunucum var sunucuma kimse giriş yapamıyor. Herkeste "geçersiz davet" hatasını veriyor, URL de var oradan da girilmiyor, sorunu araştırdım ama çözüme varamadım.

Discord yasağını aşmak için VPN tarzı programlar kullananlarda oluyordu bu, aynı sorunla karşılaşmıştım. Opera tarayıcı indirip VPN özelliğini aktif edip gizli sekmeden Discord'a girip daha sonra sol alttan + butonuna basıp ,

Linki bu kutucuğa yapıştırıp Sunucuya Katıl demek gerekiyor.

Hocam sunucuya birini davet ettiğimde geçersiz davet hatası oluyor bu benimle alakalı sorun değil sunucu ile alakalı bir sorun. Yani biri benim sunucumun davetini atınca o kişide geçersiz davet hatası oluyor. Sunucuya giremiyor.

Anladım ama bahsettiğim gibi direkt olarak davet atınca bu şekilde görünüyor, yukarı mesajda ilettiğim gibi deneyebilir misiniz? Arkadaşlarım da bu sorunu anlattığım şekilde çözüyorlar.

olmadı hocam neyden kaynaklı onu bir anlayabilsem
Geçenlerde bir private discord metin2 sunucusuna girmeye çalıştığımda da aynısı olmuştu, sunucudan yasaklı da değilim ama girememiştim. Discord davetinizi atın bakayım diyeceğim ama sosyalde paylaşımı yasak.

.

denediğinizde söyleyin silicem direk

gg/owohelp

denediğinizde söyleyin silicem direk
Anladım bot geliştirme sunucusu bu, şuan discorddan direkt linke tıklayıp girmeye çalıştığımda bu hatayı aldım.

Ama sana yukarıda anlattığım yöntemi uygularsan girebileceksin. Yani kısaca Opera tarayıcı yükleyip VPN özelliğini aktif ederek giriş yapman gerekiyor.

hocam bu owo botun sunucusu gg/owohelp bu benim sunucumm reklam amaçlı değil yanlış sunucu
Demek istediğimi tam anlamamış olabilirsin. Arkadaşın daveti yanlış şekilde kabul ediyor. Opera tarayıcısından VPN kullanarak kendi discord hesabına girip oradan girmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…