F Furkan scofield Kilopat Katılım 21 Temmuz 2019 Mesajlar 174 16 Ekim 2020 #1 Ne demek istiyor bu? Bugün agar.io ve slither.io'ya girdim, yukarıda güvenli bağlantı yazmıyordu. Ondan olabilir mi?
Ne demek istiyor bu? Bugün agar.io ve slither.io'ya girdim, yukarıda güvenli bağlantı yazmıyordu. Ondan olabilir mi?
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 16 Ekim 2020 #2 Furkan scofield dedi: Ne demek istiyor bu? Bugün agar. IO ve slither. IO'ya girdim, yukarıda güvenli bağlantı yazmıyordu. Ondan olabilir mi? Eki Görüntüle 704106 Genişletmek için tıkla... SSL HTTPS portu üzerinden veri aktarır güvenli yani. Ancak HTTP olan sitelerde yapılan işlemler güvenli değildir onu demek istiyor.
Furkan scofield dedi: Ne demek istiyor bu? Bugün agar. IO ve slither. IO'ya girdim, yukarıda güvenli bağlantı yazmıyordu. Ondan olabilir mi? Eki Görüntüle 704106 Genişletmek için tıkla... SSL HTTPS portu üzerinden veri aktarır güvenli yani. Ancak HTTP olan sitelerde yapılan işlemler güvenli değildir onu demek istiyor.
F Furkan scofield Kilopat Katılım 21 Temmuz 2019 Mesajlar 174 16 Ekim 2020 #3 300319 dedi: SSL HTTPS portu üzerinden veri aktarır güvenli yani. Ancak HTTP olan sitelerde yapılan işlemler güvenli değildir onu demek istiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bügün yazan gelen seye bakın, ondan sordum, virüs mü girdi yani? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ekim 2020
300319 dedi: SSL HTTPS portu üzerinden veri aktarır güvenli yani. Ancak HTTP olan sitelerde yapılan işlemler güvenli değildir onu demek istiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bügün yazan gelen seye bakın, ondan sordum, virüs mü girdi yani?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.472 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 16 Ekim 2020 #4 Zaten engellendiği yazıyor dikkatli okuyun. Zaman da yazılı o zamanda nereye girdiysen oradan kaynaklı. Geçmişi tam temizleyip o şekilde dolaşın.
Zaten engellendiği yazıyor dikkatli okuyun. Zaman da yazılı o zamanda nereye girdiysen oradan kaynaklı. Geçmişi tam temizleyip o şekilde dolaşın.