Geceye bağlı olmak normal mi?

368671

Hectopat
Şu an bu yazıyı gecenin 1'inde yurt odasında arkadaşlarım uyurken yazıyorum. Yurt odasının camından dışındaki manzara harika görünüyor nedense ama aynı manzara sabah aynı şekilde büyülemiyor. Sadece bu konuda da değil çalışırken de geceleri daha verimli oluyorum veya daha mutlu oluyorum. Bu normal mi bu kadar geceye bağlı kalmak bu kadar gece kuşu olmak?

Şu an bu yazıyı gecenin 1'inde yurt odasında arkadaşlarım uyurken yazıyorum. Yurt odasının camından dışındaki manzara harika görünüyor nedense ama aynı manzara sabah aynı şekilde büyülemiyor. Sadece bu konuda da değil çalışırken de geceleri daha verimli oluyorum veya daha mutlu oluyorum. Bu normal mi bu kadar geceye bağlı kalmak bu kadar gece kuşu olmak?
Uyku düzenin bozuksa, sabahları yorgun uyanıyorsan, akşamları kafein alımına dikkat etmiyorsan geceleri anca ayılıyorsundur. Bunun eksantrik bir tarafı yok yani. Ya da gündüzü, gecesi diye normali yok. Tercih!

Gündüz insanları insandan başka hiçbir şey yormaz. Ben de sizin gibi gece daha rahat olan ve huzurlu hisseden bir insanım. İnsanlar düzene girdiği zaman - hiç sanmıyorum - gündüzleri de rahat hissedersiniz. Bir şiirin bir kısmını yazmak istiyorum;
Gece midir insanı hüzünlendiren, yoksa insan mıdır hüzünlenmek için geceyi bekleyen? Gece midir seni bana düşündüren, yoksa ben miyim seni düşünmek için geceyi bekleyen?- Özdemir ASAF.

Gündüz insanları insandan başka hiçbir şey yormaz. Ben de sizin gibi gece daha rahat olan ve huzurlu hisseden bir insanım.
Gündüz vakti insan ilişkileri çok yoruyor, özellikle bu coğrafyada.
Patateslerden uzak durmak lazım.
"Şirin mi şirin patatesler..." 😇

Dediğim gibi gündüz olsun gece olsun. İnsanı insandan başka hiçbir şey yoramaz. Düşünceleri bile. :(
İnsanları ve ilişkileri filtreden geçirince rahata ulaşıyoruz.
Parazitinden, sömürücüsünden, görgüsüzünden ...vb uzak durmak gerekiyor.
İnsanları sığdıracak kalıp çok ancak 3-5 tip olmayınca da oluyor.

İnsanları ve ilişkileri filtreden geçirince rahata ulaşıyoruz.
Parazitinden, sömürücüsünden, görgüsüzünden ...vb uzak durmak gerekiyor.
İnsanları sığdıracak kalıp çok ancak 3-5 tip olmayınca da oluyor.
Saçma sapan sözde ''arkadaş''larım var. Bana ve diğer ortamlara karşı davranışları kanıma dokunacak seviyeye geldi. 13-14 yıllık bir arkadaşlık söz konusu ve bunun yüzünden kestirip direkt atamıyorum. Yavaş yavaş kafamı bozmaya başlamıştı bu konu. Sinirlenmeye meyilli bir insanım ve sinirlendiğime kimsenin istemeyeceği davranışlarda bulunabiliyorum. Sinirlendiriyorlar hocam. Ateşe körükle değil odunla gidiyorlar. Umarım sonumuz kötü olmaz.

@arabesk seven adam
Uyarını yapta sonradan "şunu söylemediğim için pişmanım" demezsin.
Kurduğum cümleleri yanlış anlamaya meyilli olan insanlardan özellikle uzak duruyorum.
Ergenlik sürecindeki veyahut karşı cins birisi olunca yersiz tatsızlıklar yaşanıyor.

Ne yapsak yaranamıyoruz insanlara, iyilerini seçmek gerekiyor.
Patateslere uzak, Rus manitalara yakın olalım gerisi mübah. ✅

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı