Aliosman Avci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1.323 Çözümler 4 13 Kasım 2020 #31 batuhan_n dedi: 100 sayfa dolusu mesaj bıraksak hepisini okur mu acaba? Genişletmek için tıkla... Deneyelim mi? Karındeşen dedi: 30 kutu redbullu 100K paraya 1 kuranı milyonlarca paraya değişmem. @Aliosman Avci. Genişletmek için tıkla... Hocam müthiş olmuş.
batuhan_n dedi: 100 sayfa dolusu mesaj bıraksak hepisini okur mu acaba? Genişletmek için tıkla... Deneyelim mi? Karındeşen dedi: 30 kutu redbullu 100K paraya 1 kuranı milyonlarca paraya değişmem. @Aliosman Avci. Genişletmek için tıkla... Hocam müthiş olmuş.
batuhan_n Decipat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.229 Çözümler 2 13 Kasım 2020 #32 Aliosman Avci dedi: Deneyelim mi? Hocam müthiş olmuş. Genişletmek için tıkla... Deneyelim.
Aliosman Avci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1.323 Çözümler 4 13 Kasım 2020 #33 batuhan_n dedi: Deneyelim. Genişletmek için tıkla... Hocam ben başlıyorum o zaman devamını sen getirirsin.
batuhan_n dedi: Deneyelim. Genişletmek için tıkla... Hocam ben başlıyorum o zaman devamını sen getirirsin.
Darth.Vader Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.760 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Mustafar 13 Kasım 2020 #34 batuhan_n dedi: Deneyelim. Genişletmek için tıkla... Tamam deneyelim. ZorDuR sEvMeYiNin SevEnİ oLmAK (!).
batuhan_n dedi: Deneyelim. Genişletmek için tıkla... Tamam deneyelim. ZorDuR sEvMeYiNin SevEnİ oLmAK (!).
batuhan_n Decipat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.229 Çözümler 2 13 Kasım 2020 #35 Burda oyun falan oynasak 100 sayfa olur gibi.
Aliosman Avci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1.323 Çözümler 4 13 Kasım 2020 #36 Darth.Vader dedi: Tamam deneyelim. Zordur sevmeyinin seveni olmak (!). Genişletmek için tıkla... Hiçbir zaman sevdiğin kadar sevilmeyeceksin.
Darth.Vader dedi: Tamam deneyelim. Zordur sevmeyinin seveni olmak (!). Genişletmek için tıkla... Hiçbir zaman sevdiğin kadar sevilmeyeceksin.
Darth.Vader Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.760 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Mustafar 13 Kasım 2020 #37 Aliosman Avci dedi: Hiçbir zaman sevdiğin kadar sevilmeyeceksin. Genişletmek için tıkla... Abicim günün sözünü söyler misin?
Aliosman Avci dedi: Hiçbir zaman sevdiğin kadar sevilmeyeceksin. Genişletmek için tıkla... Abicim günün sözünü söyler misin?
Aliosman Avci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1.323 Çözümler 4 13 Kasım 2020 #38 Darth.Vader dedi: Abicim günün sözünü söyler misin? Genişletmek için tıkla... Hocam bitiriyorum o zaman. Darth.Vader dedi: Abicim günün sözünü söyler misin? Genişletmek için tıkla... Dürüst olmaktan korkma, kaybedeceğin en fazla yanlış insanlar olur.
Darth.Vader dedi: Abicim günün sözünü söyler misin? Genişletmek için tıkla... Hocam bitiriyorum o zaman. Darth.Vader dedi: Abicim günün sözünü söyler misin? Genişletmek için tıkla... Dürüst olmaktan korkma, kaybedeceğin en fazla yanlış insanlar olur.
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.054 Makaleler 6 Çözümler 54 13 Kasım 2020 #40 Kara havacı olmak istedim, ailemin geri kalanı gibi olmak istedim ve sağlık sorunlarım beni engelledi... Sahiden hepimiz hak ettiğimizi yaşıyorsak, neden yaptığımız iyiliklerin karşılığını alamıyoruz?
Kara havacı olmak istedim, ailemin geri kalanı gibi olmak istedim ve sağlık sorunlarım beni engelledi... Sahiden hepimiz hak ettiğimizi yaşıyorsak, neden yaptığımız iyiliklerin karşılığını alamıyoruz?