Geçici ehliyet nasıl alınır?

omercetin6034

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Ayın 13'ünde direksiyon sınavından geçtim hoca nüfüs müdürlüğünden sürücü kartı için randevu al dedi dosya salı veya çarşamba gününe kadar hazır olur dedi. Ben randevuyu en yakın tarih olan çarşamba gününe aldım. Eğer ki bir aksilik çıkıp da dosya çarşambaya kadar hazır olmazsa ne yapmam lazım? Nüfüs müdürlüğüne gidip yine de geçici belge alabiliyor muyum? Beni bilgilendirirseniz çok iyi olur.

Merhaba. Ayın 13'ünde direksiyon sınavından geçtim hoca nüfüs müdürlüğünden sürücü kartı için randevu al dedi dosya salı veya çarşamba gününe kadar hazır olur dedi. Ben randevuyu en yakın tarih olan çarşamba gününe aldım. Eğer ki bir aksilik çıkıp da dosya çarşambaya kadar hazır olmazsa ne yapmam lazım? Nüfüs müdürlüğüne gidip yine de geçici belge alabiliyor muyum? Beni bilgilendirirseniz çok iyi olur.
Ehliyet başvurusu için nüfus müdürlüğüne gidince orada direkt olarak bir kağıt veriyorlar ve onunla birlikte kart gelene kadar araç kullanabiliyorsunuz.

Direkt nüfus müdürlüğüne ehliyet başvurusu için gittiğinde veriyorlar ama bazı şubelerin ne hikmetse vermediği oluyor. e-Devlet'ten de çıkarabiliyorsun başvurduktan sonra. Dosyan hazırlanmadıysa yani sınavdan geçtiğin sisteme düşmediyse geçici belge alamazsın. Geçici belge sadece başvurduktan sonra ehliyetinin basılmasını bekleme diye veriliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı