milwer Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 223 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #11 lykiamami dedi: Geçtiniz mi? Genişletmek için tıkla... Geçtim hocam. Bu sürücü sertifikası ne zaman e-Devlet'e düşüyor bilgisi olan var mı? Son düzenleme: 20 Nisan 2025
lykiamami dedi: Geçtiniz mi? Genişletmek için tıkla... Geçtim hocam. Bu sürücü sertifikası ne zaman e-Devlet'e düşüyor bilgisi olan var mı?
lykiamami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 1.411 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #12 milwer dedi: Geçtim hocam. Bu sürücü sertifikası ne zaman e-Devlet'e düşüyor bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam. Bende bugün geçtim e-Devlet'te sertifika gözükmüyor ancak harcımı yatırıp randevu alabilirmişim kurs öyle dedi.
milwer dedi: Geçtim hocam. Bu sürücü sertifikası ne zaman e-Devlet'e düşüyor bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam. Bende bugün geçtim e-Devlet'te sertifika gözükmüyor ancak harcımı yatırıp randevu alabilirmişim kurs öyle dedi.
enesserdemm Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 336 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri ANAKART: Asrock B550 M HDV İŞLEMCİ: Ryzen 3 3100 3.6 Ram: Xpg Tuf Gaming D41 Gb 3200 Mhz (Dual) Ram:Patriot Viper 8 Gb 3200 Mhz (Dual) Ssd:Xpg SP6000 PRO 512GB M.2 SSD Ekran kartı:Radeon XFX 6500 XT Pcie 4.0 Power:500W Kasa:Dragos 4 Fanlı ARGB Kumandalı Ayarlanabilir Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek 21 Nisan 2025 #13 lykiamami dedi: Hayırlı olsun hocam. Bende bugün geçtim e-Devlet'te sertifika gözükmüyor ancak harcımı yatırıp randevu alabilirmişim kurs öyle dedi. Genişletmek için tıkla... hayırlı olsun bende 1 ay önce geçmiştim cok yıprattı beni bu dönem herşeye zam geliyor geçemezseniz 4000 tl alıyorlar resmen para tuzağı.
lykiamami dedi: Hayırlı olsun hocam. Bende bugün geçtim e-Devlet'te sertifika gözükmüyor ancak harcımı yatırıp randevu alabilirmişim kurs öyle dedi. Genişletmek için tıkla... hayırlı olsun bende 1 ay önce geçmiştim cok yıprattı beni bu dönem herşeye zam geliyor geçemezseniz 4000 tl alıyorlar resmen para tuzağı.
lykiamami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 1.411 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #14 enesserdemm dedi: Hayırlı olsun bende 1 ay önce geçmiştim cok yıprattı beni bu dönem her şeye zam geliyor geçemezseniz 4000 TL alıyorlar resmen para tuzağı. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum aynı şekilde. İlk sınavdan kaldığımda psikolojim çöktü resmen. Neyse ki daha fazla uğraşmadım ikincide geçtim. Bugünde ehliyetimi aldım ilk kez trafiğe çıktım.
enesserdemm dedi: Hayırlı olsun bende 1 ay önce geçmiştim cok yıprattı beni bu dönem her şeye zam geliyor geçemezseniz 4000 TL alıyorlar resmen para tuzağı. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum aynı şekilde. İlk sınavdan kaldığımda psikolojim çöktü resmen. Neyse ki daha fazla uğraşmadım ikincide geçtim. Bugünde ehliyetimi aldım ilk kez trafiğe çıktım.