Geçici olarak oto yıkamada çalışılır mı?

yusufbaba16

Hectopat
Daha fazla  
18 yaşındayım, 4 yıldır hobi olarak hafta sonları iç dış detaylı ekipmanlarım ile aracımızı yıkıyorum, birkaç ay normal bir oto yıkamada çalışılır mı sizce çok yorarlar mı?

Çalıştığın yere bağlı. Bazı otoyıkamacılar kiralık araç firmalarıyla anlaşıyor ve günde 50 araba yıkıyolar iç dış. Eğer elemanda azsa hızlı hızlı yapmanı ister patron. Kendi arabanı temizlerken istediğin gibi temizlersin ama oto yıkamada hızlı olman lazım.

Çalışacağın yerde eleman azsa, seni hızlanman konusunda zorlarlar onun dışında yapılan her işin iyi kötü zorluğu vardır ama 4 senedir yaptığını söylüyorsun, elin alışmıştır artık, normal bir insana geldiği kadar yorucu gelmeyecektir o yüzden yapacağın iş, hakkını verecek düzgün bir yer bulursan, deneyebilirsin niye olmasın?

Çalıştığın yere bağlı. Bazı otoyıkamacılar kiralık araç firmalarıyla anlaşıyor ve günde 50 araba yıkıyolar iç dış. Eğer elemanda azsa hızlı hızlı yapmanı ister patron. Kendi arabanı temizlerken istediğin gibi temizlersin ama oto yıkamada hızlı olman lazım.
Cevap için teşekkürler, ara ara kendimi denemek için hızlı hızlı tek başıma yıkıyorum gerçekten aşırı yorucu ve bitirici farkındayım malesef .. birkaç kişi destek yaparsa alışılır mi bilememedim.

Çalışacağın yerde eleman azsa, seni hızlanman konusunda zorlarlar onun dışında yapılan her işin iyi kötü zorluğu vardır ama 4 senedir yaptığını söylüyorsun, elin alışmıştır artık, normal bir insana geldiği kadar yorucu gelmeyecektir o yüzden yapacağın iş, hakkını verecek düzgün bir yer bulursan, deneyebilirsin niye olmasın?
Cevap için teşekkürler, tek başıma hızlı hızlı yaptığım zaman 4 yıla rağmen 2. Araca halim hiç kalmıyor.. Birkaç kişi ile aynı anda yaparsak ancak öyle yapabilirim gibi bilemiyorum ..

Technopat Haberler

Geri
Yukarı