glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.419 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye 7 Ağustos 2025 #1 Merhaba, bir Anadolu lisesine geçmek istiyordum, bugün telefonla konuştuk ve kontenjan olmadığı söylendi. Bugün/yarın okula gidip konuşacağız. Kontenjan açılır mı? Puanım o okuldan bir tık daha yüksek.
Merhaba, bir Anadolu lisesine geçmek istiyordum, bugün telefonla konuştuk ve kontenjan olmadığı söylendi. Bugün/yarın okula gidip konuşacağız. Kontenjan açılır mı? Puanım o okuldan bir tık daha yüksek.
Seltsam Attopat Katılım 3 Ağustos 2025 Mesajlar 91 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2025 #2 Merhaba, başka öğrencilerin ayrılması, özele geçmesi durumunda alınabilirsiniz. Bazı liselerde yedek kontenjan açıyorlar. Mutlaka sormayı unutmayın.
Merhaba, başka öğrencilerin ayrılması, özele geçmesi durumunda alınabilirsiniz. Bazı liselerde yedek kontenjan açıyorlar. Mutlaka sormayı unutmayın.
ProfDrAbuzerKömürcü Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2025 #3 okul aile birliğine 10 15k bağışla bak nasıl açılıyor kontenjan
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.419 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye 7 Ağustos 2025 #4 ProfDrAbuzerKömürcü dedi: okul aile birliğine 10 15k bağışla bak nasıl açılıyor kontenjan Genişletmek için tıkla... O okula 10-15 bin çok hocam 5-6k ile kurtulamaz mıyız?
ProfDrAbuzerKömürcü dedi: okul aile birliğine 10 15k bağışla bak nasıl açılıyor kontenjan Genişletmek için tıkla... O okula 10-15 bin çok hocam 5-6k ile kurtulamaz mıyız?
ProfDrAbuzerKömürcü Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2025 #5 glikojen dedi: O okula 10-15 bin çok hocam 5-6k ile kurtulamaz mıyız? Genişletmek için tıkla... Valla millet ekran kartına 20k veriyor, geleceğin bu senin, eğer orada düzgün eğitim alacaksan değil 15 30 da az. Geleceğine Yatırım böyle yapılır.
glikojen dedi: O okula 10-15 bin çok hocam 5-6k ile kurtulamaz mıyız? Genişletmek için tıkla... Valla millet ekran kartına 20k veriyor, geleceğin bu senin, eğer orada düzgün eğitim alacaksan değil 15 30 da az. Geleceğine Yatırım böyle yapılır.
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.419 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye 7 Ağustos 2025 #6 ProfDrAbuzerKömürcü dedi: Valla millet ekran kartına 20k veriyor, geleceğin bu senin, eğer orada düzgün eğitim alacaksan değil 15 30 da az. Geleceğine Yatırım böyle yapılır. Genişletmek için tıkla... Ekran kartına verilir de mahalle lisesine verilmez işte hocam. Pek sıkıntı değil de fazla mahalle lisesine.
ProfDrAbuzerKömürcü dedi: Valla millet ekran kartına 20k veriyor, geleceğin bu senin, eğer orada düzgün eğitim alacaksan değil 15 30 da az. Geleceğine Yatırım böyle yapılır. Genişletmek için tıkla... Ekran kartına verilir de mahalle lisesine verilmez işte hocam. Pek sıkıntı değil de fazla mahalle lisesine.