2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 25 Ekim 2023 #21 afacanc38 dedi: Arayüz için Heroic Games Launcher kullanabilirsiniz. Kalite ise Epic Games'in işi. Ona müdahale edemeyiz. Genişletmek için tıkla... Arayüzden kastım biraz da özelleştirilebilir profiller, modlar vb. şeyler. Açıkçası Epic Games bu yönden aşırı derece zayıf.
afacanc38 dedi: Arayüz için Heroic Games Launcher kullanabilirsiniz. Kalite ise Epic Games'in işi. Ona müdahale edemeyiz. Genişletmek için tıkla... Arayüzden kastım biraz da özelleştirilebilir profiller, modlar vb. şeyler. Açıkçası Epic Games bu yönden aşırı derece zayıf.
afacanc38 Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.710 Makaleler 5 Çözümler 27 25 Ekim 2023 #22 262364 dedi: Arayüzden kastım biraz da özelleştirilebilir profiller, modlar vb. şeyler. Açıkçası Epic Games bu yönden aşırı derece zayıf. Genişletmek için tıkla... Ben genellikle buna fazla dikkat etmesem de resmi başlatıcının optimizasyonu rezalet. Bunun için kullanıyorum.
262364 dedi: Arayüzden kastım biraz da özelleştirilebilir profiller, modlar vb. şeyler. Açıkçası Epic Games bu yönden aşırı derece zayıf. Genişletmek için tıkla... Ben genellikle buna fazla dikkat etmesem de resmi başlatıcının optimizasyonu rezalet. Bunun için kullanıyorum.