Tamam hocam, adam da daha önce bu tarz bir şey yaşayan varsa neler yaşadığını merak etmiş. Kimse buraya devlet hastanesi gözüyle bakmıyor zaten rahat olun.
Fikir belirtmelik bir konu yok ki. Adam diyor ki günlerdir ağrım var ilaç içiyorum geçmiyor morluklar var. Ne diyeyim parol iç mi diyeyim? Hastaneye gitmesi lazım derhal. Adamı oyalıyorsunuz yok o olabilir yok bu olabilir.
kardeşim bu arada bölgede iç kanama bile olabilir. Allah korusun.
Fikir belirtmelik bir konu yok ki. Adam diyor ki günlerdir ağrım var ilaç içiyorum geçmiyor morluklar var. Ne diyeyim parol iç mi diyeyim? Hastaneye gitmesi lazım derhal. Adamı oyalıyorsunuz yok o olabilir yok bu olabilir.
Kardeşim bu arada bölgede iç kanama bile olabilir. Allah korusun.
Hipertansiyon, solunum yolu (sinüzit) olabilir, bu çeşit baş ağrıları uzun süre geçmiyor. Su iç, ışıktan uzak dur, gece geçmezse tenha vakitte acile git serum takarlar şimdilik geçer sonra da dahiliye ve nörolojiye görünürsün.
Dinmeyen bir ağrı ise ilaçla etkisi azalıp tekrar geliyorsa ciddi bir şey olabilir, bir de günlerdir geçmediğini belirtmişsin ve bolca su iç pek içmiyorum demişsin doktora bir görün. Sonuç ne bir de bildirirsin.
Dinmeyen bir ağrı ise ilaçla etkisi azalıp tekrar geliyorsa ciddi bir şey olabilir, bir de günlerdir geçmediğini belirtmişsin ve bolca su iç pek içmiyorum demişsin doktora bir görün. Sonuç ne bir de bildirirsin.
İlaç içtikten sonra bir dahaki güne kadar ağrı olmuyor.
Doktora danıştım, uykusuz kaldığımı ve vücudumun susuz olduğunu söyledi ek olarak çok fazla bir ağrı olursa ilaç içebileceğimi söyledi şu anlık bir sıkıntı yok herkese teşekkür ederim.
İlaç içtikten sonra bir dahaki güne kadar ağrı olmuyor.
Doktora danıştım, uykusuz kaldığımı ve vücudumun susuz olduğunu söyledi ek olarak çok fazla bir ağrı olursa ilaç içebileceğimi söyledi şu anlık bir sıkıntı yok herkese teşekkür ederim.
Bu arada çok ilaç içmenizi de tavsiye etmem, önce farklı çözümlere başvurun (su içmek mesela) biraz bekleyin geçmedi o zaman kullanabilirsiniz. Kullandıkça direnç oluşuyor ağrı kesiciye karşı ve artık eskisi kadar etki etmemeye başlıyor. Yada başınız ağrıyor yorgunluktan olduğunu biliyorsunuz içmeyin yine farklı zamanlara saklayın bence.
Bu arada çok ilaç içmenizi de tavsiye etmem, önce farklı çözümlere başvurun (su içmek mesela) biraz bekleyin geçmedi o zaman kullanabilirsiniz. Kullandıkça direnç oluşuyor ağrı kesiciye karşı ve artık eskisi kadar etki etmemeye başlıyor. Ya da başınız ağrıyor yorgunluktan olduğunu biliyorsunuz içmeyin yine farklı zamanlara saklayın bence.