aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.066 Makaleler 3 Çözümler 27 25 Temmuz 2024 #1 Yeni aldığım tişörtte ilk günden leke bulaştırmışım. Ne lekesi nereden bulaştı onu da bilmiyorum ama ıslak mendille kaç defa sildim, yıkadım yine de geçmedi. Nasıl çıkarırım bunu? https://i.ibb.co/rGCS2zP/1.jpg Son düzenleme: 25 Temmuz 2024
Yeni aldığım tişörtte ilk günden leke bulaştırmışım. Ne lekesi nereden bulaştı onu da bilmiyorum ama ıslak mendille kaç defa sildim, yıkadım yine de geçmedi. Nasıl çıkarırım bunu? https://i.ibb.co/rGCS2zP/1.jpg
4 449297 Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 347 25 Temmuz 2024 #2 Ne lekesi hocam bir de inşallah pahalı bir şey değildir bende ayakkabımın ilk haftası çiğ köfte sosu dökmüştüm çıkmamıştı.
Ne lekesi hocam bir de inşallah pahalı bir şey değildir bende ayakkabımın ilk haftası çiğ köfte sosu dökmüştüm çıkmamıştı.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.066 Makaleler 3 Çözümler 27 25 Temmuz 2024 #3 449297 dedi: Ne lekesi hocam bir de inşallah pahalı bir şey değildir bende ayakkabımın ilk haftası çiğ köfte sosu dökmüştüm çıkmamıştı. Genişletmek için tıkla... Resim yüklenirken hata verdiği için bi siteye yükledim. Üstte var. Aşırı pahalı değil iyiki ama severek almıştım çıkmayınca ilk günden üzdü.
449297 dedi: Ne lekesi hocam bir de inşallah pahalı bir şey değildir bende ayakkabımın ilk haftası çiğ köfte sosu dökmüştüm çıkmamıştı. Genişletmek için tıkla... Resim yüklenirken hata verdiği için bi siteye yükledim. Üstte var. Aşırı pahalı değil iyiki ama severek almıştım çıkmayınca ilk günden üzdü.
B ByPedro Picopat Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 60 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #4 Temizlik ürünleri kullanmayı dene, geçmezse geçmiş olsun.
YiğittSkywalker Centipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #5 Marketlerde cosla adında bir leke çıkarıcı var kullanımı nasıl bilmiyorum ama isterseniz alıp deneyebilirsiniz.
Marketlerde cosla adında bir leke çıkarıcı var kullanımı nasıl bilmiyorum ama isterseniz alıp deneyebilirsiniz.
Skolp Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 1.174 Çözümler 22 Yer İstanbul 25 Temmuz 2024 #6 Leke Çıkarıcı Sprey (SPOT LIFTER) - 4.33 Euro + KDV leke çıkarıcı sprey kumaş lekelerini çıkarır. leke çıkarıcı sprey ile yağ ve yağ türevli lekeler çıkarılır. Leke Çıkarıcı Sprey (SPOT LIFTER) Leke çıkarıcı Sprey (Spot Lifter), www.cazetiket.com.tr Site güvenilir mi? Bilmiyorum. Ürünün aynısını başka yerde bulamadım. Bayağı etkili, kendim kullandım, pas bile söktüğünü hatırlıyorum.
Leke Çıkarıcı Sprey (SPOT LIFTER) - 4.33 Euro + KDV leke çıkarıcı sprey kumaş lekelerini çıkarır. leke çıkarıcı sprey ile yağ ve yağ türevli lekeler çıkarılır. Leke Çıkarıcı Sprey (SPOT LIFTER) Leke çıkarıcı Sprey (Spot Lifter), www.cazetiket.com.tr Site güvenilir mi? Bilmiyorum. Ürünün aynısını başka yerde bulamadım. Bayağı etkili, kendim kullandım, pas bile söktüğünü hatırlıyorum.