Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.351 Makaleler 2 Çözümler 1.542 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #11 Xhaka dedi: Telefon parlaklığı en sonda karanlık bir odada yım televizyon açık ancak izlemiyorum sadece ses geliyor yorganın altında kıvranıyorum. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi hocam yapmanız gereken şey zaten acile gitmek. Gidene kadar durumu biraz olsun rahatlatma için yapabileceklerinizi söyledim ben.
Xhaka dedi: Telefon parlaklığı en sonda karanlık bir odada yım televizyon açık ancak izlemiyorum sadece ses geliyor yorganın altında kıvranıyorum. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi hocam yapmanız gereken şey zaten acile gitmek. Gidene kadar durumu biraz olsun rahatlatma için yapabileceklerinizi söyledim ben.
Xitana Centipat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 3.903 Makaleler 2 Çözümler 9 9 Nisan 2025 #12 Xhaka dedi: Telefon parlaklığı en sonda karanlık bir odada yım televizyon açık ancak izlemiyorum sadece ses geliyor yorganın altında kıvranıyorum. Götürebilecek kimse yok hocam yanımda. Genişletmek için tıkla... Hocam 18'den büyük değil misiniz değilseniz ailenizi arayın gelsinler.
Xhaka dedi: Telefon parlaklığı en sonda karanlık bir odada yım televizyon açık ancak izlemiyorum sadece ses geliyor yorganın altında kıvranıyorum. Götürebilecek kimse yok hocam yanımda. Genişletmek için tıkla... Hocam 18'den büyük değil misiniz değilseniz ailenizi arayın gelsinler.
Xhaka Decipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 1.230 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #13 Mustafa.Kaan dedi: Dediğim gibi hocam yapmanız gereken şey zaten acile gitmek. Gidene kadar durumu biraz olsun rahatlatma için yapabileceklerinizi söyledim ben. Genişletmek için tıkla... Götürebilecek kimse yok hocam yanımda.
Mustafa.Kaan dedi: Dediğim gibi hocam yapmanız gereken şey zaten acile gitmek. Gidene kadar durumu biraz olsun rahatlatma için yapabileceklerinizi söyledim ben. Genişletmek için tıkla... Götürebilecek kimse yok hocam yanımda.
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.351 Makaleler 2 Çözümler 1.542 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #14 Xhaka dedi: Götürebilecek kimse yok hocam yanımda. Genişletmek için tıkla... En kötü bir taksiye binin gidin. Bahsettiğiniz kadar şiddetli baş ağrıları şakaya gelmez. Kanama bile geçiriyor/geçirmiş olabilirsiniz.
Xhaka dedi: Götürebilecek kimse yok hocam yanımda. Genişletmek için tıkla... En kötü bir taksiye binin gidin. Bahsettiğiniz kadar şiddetli baş ağrıları şakaya gelmez. Kanama bile geçiriyor/geçirmiş olabilirsiniz.
Xhaka Decipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 1.230 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #15 Xitana dedi: Hocam 18'den büyük değil misiniz değilseniz ailenizi arayın gelsinler. Genişletmek için tıkla... Değilim hocam babam işte annem evde ancak gidebileceğimi sanmıyorum. Mustafa.Kaan dedi: En kötü bir taksiye binin gidin. Bahsettiğiniz kadar şiddetli baş ağrıları şakaya gelmez. Kanama bile geçiriyor/geçirmiş olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kanamam yok bilincim açık dediğiniz gibi taksi çağırıp gitmek en mantıklısı.
Xitana dedi: Hocam 18'den büyük değil misiniz değilseniz ailenizi arayın gelsinler. Genişletmek için tıkla... Değilim hocam babam işte annem evde ancak gidebileceğimi sanmıyorum. Mustafa.Kaan dedi: En kötü bir taksiye binin gidin. Bahsettiğiniz kadar şiddetli baş ağrıları şakaya gelmez. Kanama bile geçiriyor/geçirmiş olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kanamam yok bilincim açık dediğiniz gibi taksi çağırıp gitmek en mantıklısı.
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.351 Makaleler 2 Çözümler 1.542 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #16 Xhaka dedi: Değilim hocam babam işte annem evde ancak gidebileceğimi sanmıyorum. Kanamam yok bilincim açık dediğiniz gibi taksi çağırıp gitmek en mantıklısı. Genişletmek için tıkla... Beyin kanaması hocam. Yani göremezsiniz. Şu forumda sağlık konusu açıp böyle kendinden emin konuşanlara ağır konuşsan olmuyor konuşmasan olmuyor.
Xhaka dedi: Değilim hocam babam işte annem evde ancak gidebileceğimi sanmıyorum. Kanamam yok bilincim açık dediğiniz gibi taksi çağırıp gitmek en mantıklısı. Genişletmek için tıkla... Beyin kanaması hocam. Yani göremezsiniz. Şu forumda sağlık konusu açıp böyle kendinden emin konuşanlara ağır konuşsan olmuyor konuşmasan olmuyor.
Xitana Centipat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 3.903 Makaleler 2 Çözümler 9 9 Nisan 2025 #17 Xhaka dedi: Değilim hocam babam işte annem evde ancak gidebileceğimi sanmıyorum. Kanamam yok bilincim açık dediğiniz gibi taksi çağırıp gitmek en mantıklısı. Genişletmek için tıkla... Kanama fark edilecek bir şey değil özellikle başınız ağrımadan önce kafanızı vurduysanız beklemeden gidin.
Xhaka dedi: Değilim hocam babam işte annem evde ancak gidebileceğimi sanmıyorum. Kanamam yok bilincim açık dediğiniz gibi taksi çağırıp gitmek en mantıklısı. Genişletmek için tıkla... Kanama fark edilecek bir şey değil özellikle başınız ağrımadan önce kafanızı vurduysanız beklemeden gidin.
Xhaka Decipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 1.230 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #18 Mustafa.Kaan dedi: Beyin kanaması hocam. Yani göremezsiniz. Şu forumda sağlık konusu açıp böyle kendinden emin konuşanlara ağır konuşsan olmuyor konuşmasan olmuyor. Genişletmek için tıkla... Düşünemiyorum hocam kusura bakmayın şu an yazmak bile zor geliyor taksi çağırıp hastaneye gideceğim. Xitana dedi: Kanama fark edilecek bir şey değil özellikle başınız ağrımadan önce kafanızı vurduysanız beklemeden gidin. Genişletmek için tıkla... Başımı vurmadım uyandıktan sonra oldu.
Mustafa.Kaan dedi: Beyin kanaması hocam. Yani göremezsiniz. Şu forumda sağlık konusu açıp böyle kendinden emin konuşanlara ağır konuşsan olmuyor konuşmasan olmuyor. Genişletmek için tıkla... Düşünemiyorum hocam kusura bakmayın şu an yazmak bile zor geliyor taksi çağırıp hastaneye gideceğim. Xitana dedi: Kanama fark edilecek bir şey değil özellikle başınız ağrımadan önce kafanızı vurduysanız beklemeden gidin. Genişletmek için tıkla... Başımı vurmadım uyandıktan sonra oldu.
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.351 Makaleler 2 Çözümler 1.542 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #19 Xhaka dedi: Düşünemiyorum hocam kusura bakmayın şu an yazmak bile zor geliyor taksi çağırıp hastaneye gideceğim. Genişletmek için tıkla... En doğrusu. Geçmiş olsun, durumunuzda kafa karışması normal ben de sert çıktım siz de kusura bakmayın.
Xhaka dedi: Düşünemiyorum hocam kusura bakmayın şu an yazmak bile zor geliyor taksi çağırıp hastaneye gideceğim. Genişletmek için tıkla... En doğrusu. Geçmiş olsun, durumunuzda kafa karışması normal ben de sert çıktım siz de kusura bakmayın.
8 891548 Decipat Katılım 4 Şubat 2025 Mesajlar 1.736 Makaleler 1 Çözümler 27 9 Nisan 2025 #20 Arveles alır mısınız varsa.