Merhabalar , Karma bir cildim var burnum çok yağlı ve alt yanaklarımda geçmeyen sönük sivilceler var ve arada burnumun çevresinde iltihaplı acılı sivilceler çıkıyor bunun için krem vb. bakım ürünü önerebilirmisiniz?
Merhaba, karma bir cildim var burnum çok yağlı ve alt yanaklarımda geçmeyen sönük sivilceler var ve arada burnumun çevresinde iltihaplı acılı sivilceler çıkıyor bunun için krem vb. bakım ürünü önerebilir misiniz?
KİMSENİN KREM ÖNERİSİNİ DİKKATE ALMA!
Cilt hassas bir şeydir. Başkasına olan sana olmaz. Bu yüzden gidip bir cilt doktoruna görünmen en mantıklısı ve her sabah yüzünü doğal sabunla yıkamanı tavsiye ederim.
Hocam geçmiyor derken ne kadar süreden bahsediyorsunuz? Ergenlikte bunlar normal. Ben çok karışılmasına, sıkılmasına pek iyi bakmıyorum. Onun yerine cildiyeye gitmeni öneririm. Eğer olmazsa bırak doktor sana krem yazsın (o da yazarsa).
Hocam geçmiyor derken ne kadar süreden bahsediyorsunuz? Ergenlikte bunlar normal. Ben çok karışılmasına, sıkılmasına pek iyi bakmıyorum. Onun yerine cildiyeye gitmeni öneririm. Eğer olmazsa bırak doktor sana krem yazsın (o da yazarsa).