A abntys Hectopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #1 Hani dışarıda güzel parfüm kokusu koklarsınız ve o anda sizi çocukluğunuza götürür ya, o koku gibi olan parfüm arıyorum. Geçmişe götürüp mutlu eden koku. Olağan üstü hissler yaşatan koku. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mart 2021
Hani dışarıda güzel parfüm kokusu koklarsınız ve o anda sizi çocukluğunuza götürür ya, o koku gibi olan parfüm arıyorum. Geçmişe götürüp mutlu eden koku. Olağan üstü hissler yaşatan koku.
6 647624518 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 2.241 Makaleler 8 Çözümler 13 31 Mart 2021 #2 Annenize veya babanıza eskiden kullandığı parfümleri sorun. Belki o esnada aradığınız kokulu parfümü bulursunuz. Mesela beni de tıraş kolonyası kokusu geçmişlere götürüyor. Belki tıraş kolonyası da aradığınız kokulardan biri olabilir.
Annenize veya babanıza eskiden kullandığı parfümleri sorun. Belki o esnada aradığınız kokulu parfümü bulursunuz. Mesela beni de tıraş kolonyası kokusu geçmişlere götürüyor. Belki tıraş kolonyası da aradığınız kokulardan biri olabilir.
1 184424 Hectopat Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 3.374 Makaleler 2 Çözümler 16 2 Nisan 2021 #3 O dediğin şey var ya çoğumuzda yaşanmış bir şey olabilir. Ama kanıtlayamam. O kokuyu bilirim. Güzel günlere geri götürür hemen, moralin artar istemsizce. Kullanan kişiye sorabilirsiniz.
O dediğin şey var ya çoğumuzda yaşanmış bir şey olabilir. Ama kanıtlayamam. O kokuyu bilirim. Güzel günlere geri götürür hemen, moralin artar istemsizce. Kullanan kişiye sorabilirsiniz.