Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 5.727 Çözümler 36 Yer Dünya Dün 22:25 #1 Geçmişi unutup yeni bir başlangıç yapabilir misiniz? Yani geçmiş istesen de istemesen de seninle yüzleşir mi?
Geçmişi unutup yeni bir başlangıç yapabilir misiniz? Yani geçmiş istesen de istemesen de seninle yüzleşir mi?
The Real Ferid Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 1.619 Çözümler 8 Yer Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:30 #2 Maalesef zar zor yapıyorum. Geçmişi düşünüp kendimi dibe çekmekten ve hayatı kendime zehir etmekten zevk alıyorum gibi.
Maalesef zar zor yapıyorum. Geçmişi düşünüp kendimi dibe çekmekten ve hayatı kendime zehir etmekten zevk alıyorum gibi.
Merax Decapat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 533 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:34 #3 Andy deufresne dedi: Geçmişi unutup yeni bir başlangıç yapabilir misiniz? Yani geçmiş istesen de istemesen de seninle yüzleşir mi? Genişletmek için tıkla... Tamamen unutmak imkansızdır ama yeni sayfa açabilirsiniz.
Andy deufresne dedi: Geçmişi unutup yeni bir başlangıç yapabilir misiniz? Yani geçmiş istesen de istemesen de seninle yüzleşir mi? Genişletmek için tıkla... Tamamen unutmak imkansızdır ama yeni sayfa açabilirsiniz.
İzmirli Jaime L Centipat Katılım 25 Eylül 2024 Mesajlar 65 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kral Muhafızı Dün 22:35 #4 Bambaşka bir ülkeye gitsen aslında tamamen farklı birisi olursun sıfırdan gelmiş gibi.
Herolynx53 Picopat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 846 Çözümler 3 Yer Blackwater Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 08:57 #5 Geçmişi tamamen unutamazsın. Ancak bu yeni başlangıçlar yapman için bir engel değil.
wrt49 Picopat Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 106 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 11:51 #6 Geçmiş senin benliğini oluşturur ve daha deneyimli olmanın kaynağıdır. Geçmişten ders çıkararak yeni başlangıç yapmak mümkündür. Yani geçmişinle yüzleş, ders çıkar, devam et.
Geçmiş senin benliğini oluşturur ve daha deneyimli olmanın kaynağıdır. Geçmişten ders çıkararak yeni başlangıç yapmak mümkündür. Yani geçmişinle yüzleş, ders çıkar, devam et.