Geçmişte astım raporu olan biri pilot olabilir mi?

Maalesef bu konudan herkes muzdarip. Kazara doktor bile yazmış olsa başına bela olabiliyor.

Diğer şirketler için biraz araştırman gerekiyor açıkçası. Ya da şirketlerin İK kısımlarına mail atabilirsin bilgi almak istiyorum başvurmak için diye. Belki yollarlar belgeyi sana.

Benim de kolumda platin var. SunExpress sorun yapar mı acaba net bir bilginiz var mıdır?

SunExpress sorun yapmaz ama TK yapabiliyor. Kolumda platin var demezseniz kontrol etmiyorlar zaten.

THY ve pegasus platine sıkıntı çıkarıyor yine de mpl programlarını denesem bir ihtimal var mıdır? e-Nabız kontrolü yapıyorlarmış benim e-Nabız'da kolumdaki platin kabak gibi görünüyor.

Son düzenleme:
MPL programlarını denesem bir ihtimal var mıdır?
Ayrım yapacaklarını sanmam maalesef. Platine net sıkıntı çıkarıyorlar.
e-Nabız kontrolü yapıyorlarmış benim e-Nabız'da kolumdaki platin kabak gibi görünüyor.
Orada gözüküyorsa kurtaramazsın evet. E-Nabız’ı açıp kontrol edecekler çünkü. Pegasus ile ilgili bilgim yok. Belki biraz daha rahat davranırlar belli mi olur.

Teşekkür ediyorum en azından elde SunExpress var bu da bir şeydir. Çalışmaları SunExpress üzerinde yoğunlaştırmak farz oldu. Ekstra herhangi bir tavsiyeniz var mıdır? Yetkili bir ağabeye benziyorsunuz Ek olarak sunexpress platine olumlu yaklaştığı kesin midir?

Son düzenleme:
Teşekkür ediyorum en azından elde SunExpress var bu da bir şeydir. Çalışmaları SunExpress üzerinde yoğunlaştırmak farz oldu. Ekstra herhangi bir tavsiyeniz var mıdır? Yetkili bir ağabeye benziyorsunuz
Güzel firmadır inşallah güzel bir sonuç elde edersin SunEx’e gireceksen eğer yabancı dilini ilerlet çünkü mülakatta çok takılıyorlar yabancı dile. Mollymawk diye bir psikomotor sınavı var onu biraz araştır incele. Senin de eğer aklına takılan olur sormak istediğin olursa her zaman sor, bilgim yettiğince yardımcı olmaya çalışırım mutlaka

Matematik öğretmenliği okuyorum iki yılım kaldı bu süre zarfında hem İngilizceye hem de mollymawk testine iyice hazırlanacağım. 2021 MSÜ de HHO sağlığını geçip öğrenci seçme uçuşuna çağrılmamıştım bu çok koyuyor insana. Ek olarak hava kuvvetleri platini takmazken THY ve pegasusun böyle yapmasına anlam veremedim. Son olarak içim iyice rahatlasın diye soruyorum SunExpress platini kesin olarak onay veriyor değil mi arkadaşınızın sırtındaki platine okey vermişler öyle yazmışsınız.

Tam olarak platine niye takıyorlar hiç anlamadım yalan yok. Yani eksisi ne bilemedim. Benim de zamanında el bileğim kırılmıştı platin takılacaktı askeri liselere hazırlandığım için takmamışlardı. Ama THY net takıyor bu konuya.
Son olarak içim iyice rahatlasın diye soruyorum SunExpress platini kesin olarak onay veriyor değil mi arkadaşınızın sırtındaki platine okey vermişler öyle yazmışsınız.
Yani bizzat tanıdığım arkadaşımın belinde platin var ve THY kurula bıraktı onu, kurulu beklerken o sırada SunExpress çağırdığı için direkt oraya başladı. Kurul sonucunu beklemedi bile. Senin gireceğin dönemde ekstra bir şey çıkarmazsa eğer bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum ben.

Tekrardan teşekkür ederim zaten minimum 2 yıl var önümde. Sağlık hariç elimden geleni yapacağım aklıma takılan başka bir şey olursa sizin de söylediğiniz gibi kapınızı çalarım. Tekrardan çok teşekkür ederim iyi günler diliyorum

Tekrardan teşekkür ederim zaten minimum 2 yıl var önümde. Sağlık hariç elimden geleni yapacağım aklıma takılan başka bir şey olursa sizin de söylediğiniz gibi kapınızı çalarım. Tekrardan çok teşekkür ederim iyi günler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…