Arkadaşlar merhabalar, 2 yıl önce uyku sıkıntısı çektiğim için doktora gitmiştim psikiyatriye yönlendirmişti doktorda ilaç yazmıştı alıp kullandım bir ay geçti. 4 yıllık mezun olduğumdan düşünüyorum hakkım olduğu için tabii garanti çıkacak diye bir durumda yokta. Daha gitmeme var 2 yıl ama önceden araştırmak istedim sadece.
Desyrel standart antidepresan grubunda, normal reçeteye tabii, bağımlılık oluşturmayan ve endikasyon penceresi geniş bir ilaçtır, geçmişinde bulunması psikiyatrik muayene gerektirmez. İçi rahat olsun.
Umarım öyle olur hocam tekniker astsubay olacağım sene darbe oldu maalesef içimde bir ukte olarak kaldı en azından bu şekilde su serperim diyorum kendime.
Umarım öyle olur hocam tekniker astsubay olacağım sene darbe oldu maalesef içimde bir ukte olarak kaldı en azından bu şekilde su serperim diyorum kendime.
Hocam 1 yıl önce 2 ay boyunca insomin 50 mg kullandım uyku problemi cekiyordum sonra bıraktım aile hekimine yazdırmıstım rapor da sıkıntı cıkar mı acaba?
Hocam 1 yıl önce 2 ay boyunca insomin 50 mg kullandım uyku problemi cekiyordum sonra bıraktım aile hekimine yazdırmıstım rapor da sıkıntı cıkar mı acaba?