M MuammerTRPC Hectopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 2 4 Ocak 2025 #11 Hocam merhaba üniversite pilotaj okuyorum. 10. Sınıfta doktor prozac yazdı sınav kaygısından kullanmadım bile THY de sorun oluyor mu?
Hocam merhaba üniversite pilotaj okuyorum. 10. Sınıfta doktor prozac yazdı sınav kaygısından kullanmadım bile THY de sorun oluyor mu?
Harvey Specter Hectopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 774 Çözümler 2 4 Ocak 2025 #12 MuammerTRPC dedi: Hocam merhaba üniversite pilotaj okuyorum. 10. Sınıfta doktor prozac yazdı sınav kaygısından kullanmadım bile THY de sorun oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam 1. Sınıf sağlık sertifikasını nasıl aldınız? Psikolojik hap kullanmak yasak diye biliyorum.
MuammerTRPC dedi: Hocam merhaba üniversite pilotaj okuyorum. 10. Sınıfta doktor prozac yazdı sınav kaygısından kullanmadım bile THY de sorun oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam 1. Sınıf sağlık sertifikasını nasıl aldınız? Psikolojik hap kullanmak yasak diye biliyorum.
roro12 Yoctopat Katılım 12 Nisan 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 12 Nisan 2025 #13 Kutthroat dedi: Yanıtınız için teşekkür ederim hocam. Sürecin devamında aynı soruya sahip arkadaşları bilgilendirmek için başlığı güncelleyeceğim. Genişletmek için tıkla... @Kutthroat Merhabalar süreçte sıkıntı oldu mu prozac kullanmanız bende de aynı şekilde prozac mevcut 7 yıl öncesinde
Kutthroat dedi: Yanıtınız için teşekkür ederim hocam. Sürecin devamında aynı soruya sahip arkadaşları bilgilendirmek için başlığı güncelleyeceğim. Genişletmek için tıkla... @Kutthroat Merhabalar süreçte sıkıntı oldu mu prozac kullanmanız bende de aynı şekilde prozac mevcut 7 yıl öncesinde
ilaysokira Yoctopat Katılım 18 Ağustos 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 18 Ağustos 2025 #14 @Kutthroat mülakatı geçebildiniz mi ben de sizinle aynı şeyi yaşadım sürecin devamı ile alakalı yazmamışsınız,
@Kutthroat mülakatı geçebildiniz mi ben de sizinle aynı şeyi yaşadım sürecin devamı ile alakalı yazmamışsınız,