VİPER34 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 4.601 Makaleler 6 Çözümler 9 29 Mayıs 2021 #11 O sistemi hemen al yoksa 1650'li sistemi bile zor alırsın.
X xPoseidon Hectopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #12 Hemen ekran kartı al.
ex0jmp Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 1.146 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #13 Başına ne geldiyse arkadaş sandığın kişiler yüzünden gelecek. Arkadaşlarını iyi seç.
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.833 Makaleler 13 Çözümler 35 29 Mayıs 2021 #14 Doğru kararı vermişsin derdim.
Bilgehan Kartal Kilopat Katılım 4 Mayıs 2018 Mesajlar 533 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #15 Dyflinn dedi: Merhabalar. Geçmişteki kendinize bir şey demek ister miydiniz? Benim demek istediğim birazcık daha akıllı olsaymışım keşke. Azıcık daha ayaklarım yere bassaymış. Genişletmek için tıkla... Keşke zamanında ağzımı açıp biraz anneme karşı çıksaymışım, hazıra alıştım. Kendi ayaklarım üstünde durabilmeyi daha bu yaşımda yeni öğreniyorum.
Dyflinn dedi: Merhabalar. Geçmişteki kendinize bir şey demek ister miydiniz? Benim demek istediğim birazcık daha akıllı olsaymışım keşke. Azıcık daha ayaklarım yere bassaymış. Genişletmek için tıkla... Keşke zamanında ağzımı açıp biraz anneme karşı çıksaymışım, hazıra alıştım. Kendi ayaklarım üstünde durabilmeyi daha bu yaşımda yeni öğreniyorum.
crypotx Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 411 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #16 917382 dedi: LoL diye bir oyun var sakın ona başlama. Genişletmek için tıkla... Adam haklı dağılın haklısın bu arada.
917382 dedi: LoL diye bir oyun var sakın ona başlama. Genişletmek için tıkla... Adam haklı dağılın haklısın bu arada.
MoonD0G Femtopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 27 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek E-Commerce Engineer 29 Mayıs 2021 #17 Bir şey yok, çok şey var.
YFK Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.969 Makaleler 9 Çözümler 29 29 Mayıs 2021 #18 Dyflinn dedi: Merhabalar. Geçmişteki kendinize bir şey demek ister miydiniz? Benim demek istediğim birazcık daha akıllı olsaymışım keşke. Azıcık daha ayaklarım yere bassaymış. Genişletmek için tıkla... GTA V adlı oyunu ücretsiz olduğunda al.
Dyflinn dedi: Merhabalar. Geçmişteki kendinize bir şey demek ister miydiniz? Benim demek istediğim birazcık daha akıllı olsaymışım keşke. Azıcık daha ayaklarım yere bassaymış. Genişletmek için tıkla... GTA V adlı oyunu ücretsiz olduğunda al.
BenFatih Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 206 29 Mayıs 2021 #19 Dyflinn dedi: Merhabalar. Geçmişteki kendinize bir şey demek ister miydiniz? Benim demek istediğim birazcık daha akıllı olsaymışım keşke. Azıcık daha ayaklarım yere bassaymış. Genişletmek için tıkla... Riot oyunlarını oynama demek isterdim: )
Dyflinn dedi: Merhabalar. Geçmişteki kendinize bir şey demek ister miydiniz? Benim demek istediğim birazcık daha akıllı olsaymışım keşke. Azıcık daha ayaklarım yere bassaymış. Genişletmek için tıkla... Riot oyunlarını oynama demek isterdim: )
Lexus LFA Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 499 29 Mayıs 2021 #20 crypotx dedi: Adam haklı dağılın haklısın bu arada. Genişletmek için tıkla... LoL muhabbetlerini bilmiyorum tam neden başlamayasınız ki.
crypotx dedi: Adam haklı dağılın haklısın bu arada. Genişletmek için tıkla... LoL muhabbetlerini bilmiyorum tam neden başlamayasınız ki.