kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 14 Ağustos 2023 #11 Windows 11 Bükücü dedi: Kadin cinayetleri, saçma sapan cinayetler, ekonominin cokusune bir şey denmiykr ama Disney+'in aldigi saçma sapan kararlara sinirleniyorsunuz. Inanilmaz. Genişletmek için tıkla... Disney'e para ödüyorsam tanıttığı diziyi yayınlayacak, iptal etmesi benim hayatımı doğrudan etkiliyor. Cinayetleri ne yapayım kan bağım mı var ölenlerle? Ekonominin durumu da beni etkilemiyor, etkileyenler ses çıkarsın.
Windows 11 Bükücü dedi: Kadin cinayetleri, saçma sapan cinayetler, ekonominin cokusune bir şey denmiykr ama Disney+'in aldigi saçma sapan kararlara sinirleniyorsunuz. Inanilmaz. Genişletmek için tıkla... Disney'e para ödüyorsam tanıttığı diziyi yayınlayacak, iptal etmesi benim hayatımı doğrudan etkiliyor. Cinayetleri ne yapayım kan bağım mı var ölenlerle? Ekonominin durumu da beni etkilemiyor, etkileyenler ses çıkarsın.