Şahin Yayo
Centipat
Daha fazla
Bahsi geçen siteden az önce RDR2 Türkçe yama indirecektim, şans eseri donanım arşivinde gezinirken birisinin bu siteden Elden Ring Türkçe yama indirmesi yüzünden bilgisayarına virüs bulaştığını iddia ettiğini gördüm e tabii ben de bunu görünce RDR2 Türkçe yamasını indirmekten vazgeçtim. Benim anlamadığım, forumda bu site hakkında kimse bir şey dememiş, ya da en azından virüslü mü diye konu açmamış? Bu konuyu da bu yüzden açıyorum, eğer olur da o siteden Türkçe yama indirmek isteyen olursa bu konuyu görsün ve ona göre karar versin, üstelik ben siteyi ilk defa görmüş olmama rağmen Türkçe yama diye arattığımda site en üst sıralarda çıkıyor.
(Eğer güvenilir olduğunu düşünüyorsanız ya da daha önce siteden Türkçe yama indirdiyseniz yazabilirsiniz, çünkü sırf bir iddia yüzünden boşuna haklarına girmeyelim. Ben sadece böyle bir olay yaşanmış diye yazıyorum haberiniz olsun gibisinden hani yardımcı olmak adına.)
(Eğer güvenilir olduğunu düşünüyorsanız ya da daha önce siteden Türkçe yama indirdiyseniz yazabilirsiniz, çünkü sırf bir iddia yüzünden boşuna haklarına girmeyelim. Ben sadece böyle bir olay yaşanmış diye yazıyorum haberiniz olsun gibisinden hani yardımcı olmak adına.)