M MefeS Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 162 16 Aralık 2020 #1 Bu dört klavyeden birini almak istiyorum fakat hala karar veremedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Rampage Orion: https://www.hepsiburada.com/rampage...ntent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=0.47 Geek GK61: Geek GK61 61 Anahtar Mekanik Oyun Klavye Çalışır Durumda Değiştirilebilir Gateron Optik Anahtar RGB Type-C Programlanabilir% 60 Düzen Oyun Klavye RK61: Royal Kludge RK61 61 Keys Mechanical Gaming Keyboard bluetooth Wired Dual Mode RGB Keyboard G87: Royal Kludge G87 87 Tuşları Mekanik Oyun Klavye Kablosuz bluetooth 3.0 USB Kablolu RGB Klavye Baktığım linkler de bunlar. Şimdiden teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Aralık 2020
Bu dört klavyeden birini almak istiyorum fakat hala karar veremedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Rampage Orion: https://www.hepsiburada.com/rampage...ntent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=0.47 Geek GK61: Geek GK61 61 Anahtar Mekanik Oyun Klavye Çalışır Durumda Değiştirilebilir Gateron Optik Anahtar RGB Type-C Programlanabilir% 60 Düzen Oyun Klavye RK61: Royal Kludge RK61 61 Keys Mechanical Gaming Keyboard bluetooth Wired Dual Mode RGB Keyboard G87: Royal Kludge G87 87 Tuşları Mekanik Oyun Klavye Kablosuz bluetooth 3.0 USB Kablolu RGB Klavye Baktığım linkler de bunlar. Şimdiden teşekkür ederim.
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Aralık 2020 #2 Bluetooth olsun istiyorsaniz gorsellik ve kullanim rahatligi acisindan RK G87 mantikli olur. Onun disinda GK61 almanizi oneririm, ben de kullaniyorum.
Bluetooth olsun istiyorsaniz gorsellik ve kullanim rahatligi acisindan RK G87 mantikli olur. Onun disinda GK61 almanizi oneririm, ben de kullaniyorum.
rohatbaba123 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 16 Aralık 2020 #3 Xiaomi MIIIW Oyun Klavyesi (İthalatçı Garantili) Fiyatı Xiaomi MIIIW Oyun Klavyesi (İthalatçı Garantili) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Kargo ve vergilerle 480 civarı bir şey tutuyor. Önerebilirim.
Xiaomi MIIIW Oyun Klavyesi (İthalatçı Garantili) Fiyatı Xiaomi MIIIW Oyun Klavyesi (İthalatçı Garantili) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Kargo ve vergilerle 480 civarı bir şey tutuyor. Önerebilirim.
M MefeS Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 162 16 Aralık 2020 #4 Peki bangoodun önerdiği gümrük sigortalarından hangilerini seçmemi tavsiye edersiniz? @efedesu @sodyum Son düzenleme: 16 Aralık 2020
Peki bangoodun önerdiği gümrük sigortalarından hangilerini seçmemi tavsiye edersiniz? @efedesu @sodyum
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Aralık 2020 #5 MefeS dedi: Peki bangoodun önerdiği gümrük sigortalarından hangilerini seçmemi tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... Ben gumruk sigortasini secmistim, urun korumasini secmedim. Eger Turkey Direct Mail ile alirsaniz daha hizli gelir ve vergiler halihazirda odendigi icin ekstradan bir sey odemenize gerek kalmaz.
MefeS dedi: Peki bangoodun önerdiği gümrük sigortalarından hangilerini seçmemi tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... Ben gumruk sigortasini secmistim, urun korumasini secmedim. Eger Turkey Direct Mail ile alirsaniz daha hizli gelir ve vergiler halihazirda odendigi icin ekstradan bir sey odemenize gerek kalmaz.
M MefeS Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 162 16 Aralık 2020 #6 Gümrük sigortası dediğiniz kaybolmaya karşı olan mı yoksa vergilerle ilgili olan mı? @efedesu Biraz yordum sizi kusura bakmayın.
Gümrük sigortası dediğiniz kaybolmaya karşı olan mı yoksa vergilerle ilgili olan mı? @efedesu Biraz yordum sizi kusura bakmayın.
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Aralık 2020 #7 MefeS dedi: Gümrük sigortası dediğiniz kaybolmaya karşı olan mı yoksa vergilerle ilgili olan mı? Genişletmek için tıkla... Vergilerle ilgili olan.
MefeS dedi: Gümrük sigortası dediğiniz kaybolmaya karşı olan mı yoksa vergilerle ilgili olan mı? Genişletmek için tıkla... Vergilerle ilgili olan.
sodyum Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 87 17 Aralık 2020 #9 MefeS dedi: Peki bangoodun önerdiği gümrük sigortalarından hangilerini seçmemi tavsiye edersiniz? @efedesu @sodyum Genişletmek için tıkla... Gurmugun odendigi bir odeme sekli var direct mail diye geciyor olmasi lazim onu kullanabilirsin.
MefeS dedi: Peki bangoodun önerdiği gümrük sigortalarından hangilerini seçmemi tavsiye edersiniz? @efedesu @sodyum Genişletmek için tıkla... Gurmugun odendigi bir odeme sekli var direct mail diye geciyor olmasi lazim onu kullanabilirsin.