Geeky G65 vs Ajazz AK680

ErayDq

Picopat

Hangisi daha iyi?

G65'i kullanmak gerek. Her iki klavyeyi de kullanmış ve her iki markayı bilen birinin yorum yapması daha sağlıklı olur. Kırmızı renk AK680'i ilk teslim alan ve ilk incelemesini çeken biri olarak, AK680 fiyatını fazlasıyla hak ediyor. Kırmızı renk kırmızı Switch tercih ettim. Yay sesi yok denecek kadar düşük diyebilirim. Ancak space tuşunda çok sessiz ortamda anlaşılır. Switch tepkisi gayet güzel fiyatının üstünde hissiyat veriyor. Redragon Kumara ve Logitech G413 TKL SE kullanmış ve Apex 3 TKL'yi denemiş biri olarak Ajazz fiyatının çok üzerinde performansa sahip. Malzeme kalitesi iyi. Eksi yönleri ise tuşları abs olması nedeniyle ışıklandırma olayı karanlık ortamda çok kötü neredeyse tuşlar okunmuyor. Kompakt oluşu nedeniyle herkesin tercih edeceği bir klavye değil ki ben ilk teslim aldığım gün videosunu çektim kullanmaya çalıştım ama numpadsiz klavyeye alışamadığım için ilk gün ilana koydum. Ertesi gün kaldırdım çünkü denemek istedim ve yaklaşık 1 haftadır klavyeyi aktif kullanıyorum her şeyinden memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…