Geeky gk 61 nereden satin alinir?

Ürünün orijinali geek diye geciyor Amazon'dan bu linki bulduk fakat bunda geeky olarak geciyor.

Ayrıyeten gümrüğe takilir endişesi var ve çok geç geliyor ne yapmak lazım?
Ürünün geeky olarak geçmesi ürünün çakma yani aynı marka adına benzetip insanları kandırmaya çalışıyorlar orijinal geek markasının klavyeleri bu üründen 5-6 kat daha pahalı ayrıca tuşların bile orijinaliyle hiçbir alakası yok gümrüğe takılma konusuda Amazon'da olmuyor AliExpress alibaba Temu gibi yerlerde yaşanıyor bu sorunlar ama Amazon'da kargonuz yurt dışından rahatlıkla ve hızlı geliyor bende aynı şekilde mouse almıştım gümrük derdi falan olmadı kargo uçaklarıyla yurt dışından 2 haftada geldi.

Ürünün orijinali geek diye geciyor Amazon'dan bu linki bulduk fakat bunda geeky olarak geciyor.

Ayrıyeten gümrüğe takilir endişesi var ve çok geç geliyor ne yapmak lazım?
orjinalini alacaksan birtek burada var zaten pahalıya patlıyor ama

Ürünün geeky olarak geçmesi ürünün çakma yani aynı marka adına benzetip insanları kandırmaya çalışıyorlar orijinal geek markasının klavyeleri bu üründen 5-6 kat daha pahalı ayrıca tuşların bile orijinaliyle hiçbir alakası yok gümrüğe takılma konusuda Amazon'da olmuyor AliExpress alibaba Temu gibi yerlerde yaşanıyor bu sorunlar ama Amazon'da kargonuz yurt dışından rahatlıkla ve hızlı geliyor bende aynı şekilde mouse almıştım gümrük derdi falan olmadı kargo uçaklarıyla yurt dışından 2 haftada geldi.
Hocam o zaman redragon k617 aliyorum hem yurt içi hemde kendi ürünü

Hocam o zaman Redragon K617 aliyorum hem yurt içi hem de kendi ürünü.
Bu daha iyi gibi ama bu klavyeler çok gitmez haberiniz olsun güzel klavyeler ama bir ROG veya SteelSeries Apex gibi gitmez yani ama fiyatına göre hem güzel hem de hoş duran bir klavye alınabilir hem kargo ücreti ödemiş olmazsınız.

Bu daha iyi gibi ama bu klavyeler çok gitmez haberiniz olsun güzel klavyeler ama bir ROG veya SteelSeries Apex gibi gitmez yani ama fiyatına göre hem güzel hem de hoş duran bir klavye alınabilir hem kargo ücreti ödemiş olmazsınız.
Hocam doğru söylüyorsunuz fakat butcem kısıtlı 1200 üzerine çıkamıyorum malesef

Hocam trendyol üzerinden mi yoksa amazon üzerinden mi aliyim ikisi de yurt içi

Hocam doğru söylüyorsunuz fakat bütçem kısıtlı 1200 üzerine çıkamıyorum maalesef.

Hocam Trendyol üzerinden mi yoksa Amazon üzerinden mi aliyim ikisi de yurt içi.
Prime varsa Amazon ama yoksa Trendyol'dan al istersen Amazon Prime yanlış hatırlamıyorsam 30 TL gibi bir fiyattı alırsan kargon 1-2 güne gelir alamazsan Trendyol'dan al oda 2-3 güne gelir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı