Destie Hectopat Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 597 Çözümler 2 10 Aralık 2024 #11 warkesier34 dedi: Hocam vergilendirme çıkar mı acaba? Bazıları buna çakma diyor orijinal olması için geek yazması lazım fakat geeky yaziyor dediler ne kadar doğru bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de o önyargıyla almıştım. Geeky yazılımı da var ama anlamadım. Klavye iyi yine de.
warkesier34 dedi: Hocam vergilendirme çıkar mı acaba? Bazıları buna çakma diyor orijinal olması için geek yazması lazım fakat geeky yaziyor dediler ne kadar doğru bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de o önyargıyla almıştım. Geeky yazılımı da var ama anlamadım. Klavye iyi yine de.
W warkesier34 Centipat Katılım 9 Nisan 2024 Mesajlar 632 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #12 Destie dedi: Ben de o önyargıyla almıştım. Geeky yazılımı da var ama anlamadım. Klavye iyi yine de. Eki Görüntüle 2371071 Eki Görüntüle 2371072 Genişletmek için tıkla... Hocam gümrüğe takilir mi acaba beyaz tus siyah switch alcam
Destie dedi: Ben de o önyargıyla almıştım. Geeky yazılımı da var ama anlamadım. Klavye iyi yine de. Eki Görüntüle 2371071 Eki Görüntüle 2371072 Genişletmek için tıkla... Hocam gümrüğe takilir mi acaba beyaz tus siyah switch alcam
Destie Hectopat Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 597 Çözümler 2 10 Aralık 2024 #13 warkesier34 dedi: Hocam gümrüğe takilir mi acaba beyaz tus siyah switch alacağım. Genişletmek için tıkla... O konuda bir bilgim yok maalesef.
warkesier34 dedi: Hocam gümrüğe takilir mi acaba beyaz tus siyah switch alacağım. Genişletmek için tıkla... O konuda bir bilgim yok maalesef.