Çözüldü Geeky GK61 klavye ne kadar tutar?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Efem

Hectopat
Yer
Edirne, Uzunkopru
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ3 9100F / Asus H310M-K R2 / Asus GeForce GT 730 / HyperX DDR 4 CL 14 2133 MHZ / GIGABYTE GE-C420A-C2 420W / Acer X223W Q / KINGSTON SA400S37240G / 931GB Toshiba HDD
Arkadaşlar selamlar. İyi akşamlar, iyi Sosyaller herkese. Arkadaşlar Amazon üzerinden aşağıda linkini de bırakacağım, yurt dışından gelen "Geeky GK61 Germany" klavyeyi alma niyetindeyim. Fakat yurt dışından geldiği için ne olur, bana her şeyiyle birlikte toplam en son ödeyeceğim fiyatı ne olur bilgim yok. Fikirlerinize ve yardımlarınıza açığım. Şimdiden teşekkür ederim. Link; Amazon.com.tr

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar selamlar. İyi akşamlar, iyi Sosyaller herkese. Arkadaşlar Amazon üzerinden aşağıda linkini de bırakacağım, yurt dışından gelen "Geeky GK61 Germany" klavyeyi alma niyetindeyim. Fakat yurt dışından geldiği için ne olur, bana her şeyiyle birlikte toplam en son ödeyeceğim fiyatı ne olur bilgim yok. Fikirlerinize ve yardımlarınıza açığım. Şimdiden teşekkür ederim. Link; Amazon.com.tr
1734633288680.png

Bu fiyata +%60 da gümrük vergisi gelecek, yani yaklaşık 1250 TL'ye gelir.
1734633288680.png

Bu fiyata +%60 da gümrük vergisi gelecek, yani yaklaşık 1250 TL'ye gelir.

Çözüm
@FehmiDogru.js @miçobaba hocam klavye gümrüğe takılır mı sorun yaşar mıyım acaba? Bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır takılmıyor.
Peki hocam öncelşkle şunu diyeyim. Dediğinize asla yalan dopru değil demiyorum yanlış anlamayın lütfen. Hocam klavyenin fiyatı 780₺ Çinden gelen ürünlerde %80, AB ülkelerinde %60 vergi alınıyor diye biliyorum. 780'in %60'ını aldığımda 468 yapıyor ve 780 ile 468 toplandığımdada 1250₺ yapıyor. Bende bir hatamı var acaba

Peki hocam öncelşkle şunu diyeyim. Dediğinize asla yalan dopru değil demiyorum yanlış anlamayın lütfen. Hocam klavyenin fiyatı 780₺ Çinden gelen ürünlerde %80, AB ülkelerinde %60 vergi alınıyor diye biliyorum. 780'in %60'ını aldığımda 468 yapıyor ve 780 ile 468 toplandığımdada 1250₺ yapıyor. Bende bir hatamı var acaba
Hocam önemli olan vergi dahil fiyat değil ki önemli olan ürünün ana fiyatı diye belirttim zaten önceki mesajlarda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı