Tolgahan Özgür Megapat Katılım 1 Şubat 2016 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #1 Amazon'dan almak istediğimde adres hatası veriyordu. Şu an düzelmiş görünüyor. Kaptım 1 adet. İhtiyacı olanlar için konuyu açtım. GK65
Amazon'dan almak istediğimde adres hatası veriyordu. Şu an düzelmiş görünüyor. Kaptım 1 adet. İhtiyacı olanlar için konuyu açtım. GK65
airenxa Decipat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 1.818 Çözümler 1 15 Mart 2025 #2 Tolgahan Özgür dedi: Amazon'dan almak istediğimde adres hatası veriyordu. Şu an düzelmiş görünüyor. Kaptım 1 adet. İhtiyacı olanlar için konuyu açtım. GK65 Genişletmek için tıkla... Attack shark k75 daha iyi değil mi?
Tolgahan Özgür dedi: Amazon'dan almak istediğimde adres hatası veriyordu. Şu an düzelmiş görünüyor. Kaptım 1 adet. İhtiyacı olanlar için konuyu açtım. GK65 Genişletmek için tıkla... Attack shark k75 daha iyi değil mi?
Tolgahan Özgür Megapat Katılım 1 Şubat 2016 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #3 airenxa dedi: Attack shark k75 daha iyi değil mi? Genişletmek için tıkla... Çok fazla bi bilgim yok ama bu klavyeyi bayağı övüyorlardı forumda f/p diyorlar ama çok fazla inceleme videosu vs bulamadım ben de genelde almanca olan gk61 var.
airenxa dedi: Attack shark k75 daha iyi değil mi? Genişletmek için tıkla... Çok fazla bi bilgim yok ama bu klavyeyi bayağı övüyorlardı forumda f/p diyorlar ama çok fazla inceleme videosu vs bulamadım ben de genelde almanca olan gk61 var.