W Wesla Centipat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #1 Bilgisayarım daha 4 günlük Last of Us'ı Steam üzerinden satın aldım ve 97 dereceye çıktığını görünce hemen alt F4 attım. Bunu nasıl çözebilirim? Sistem özellikleri: NVIDIA GeForce 1650 ekran kartı. 16 GB RAM. Intel Core i5 11400F CPU.
Bilgisayarım daha 4 günlük Last of Us'ı Steam üzerinden satın aldım ve 97 dereceye çıktığını görünce hemen alt F4 attım. Bunu nasıl çözebilirim? Sistem özellikleri: NVIDIA GeForce 1650 ekran kartı. 16 GB RAM. Intel Core i5 11400F CPU.
titan_tit Decipat Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 1.575 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #2 İşlemci boşta kaç derece ?
Hamzqpolat Centipat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #3 İslemci fani yerine tam oturmuş mu bir onu yokla.
SynSheen Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.431 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #4 İşlemci fanının oturduğundan ve çalıştığına emin olun. Uzun süre macun değişimi yapılmadıysa macun değişin.
İşlemci fanının oturduğundan ve çalıştığına emin olun. Uzun süre macun değişimi yapılmadıysa macun değişin.
W Wesla Centipat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #5 titan_tit dedi: İşlemci boşta kaç derece ? Genişletmek için tıkla... 35-40 Konuya yorum yapacak arkadaşlar boş verin vallahi sildim gitti gölgelendirici oluşturmasını bekleyemem vallahi PC yanacaktı.
titan_tit dedi: İşlemci boşta kaç derece ? Genişletmek için tıkla... 35-40 Konuya yorum yapacak arkadaşlar boş verin vallahi sildim gitti gölgelendirici oluşturmasını bekleyemem vallahi PC yanacaktı.
titan_tit Decipat Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 1.575 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #6 Wesla dedi: 35-40 Konuya yorum yapacak arkadaşlar boş verin vallahi sildim gitti gölgelendirici oluşturmasını bekleyemem vallahi PC yanacaktı. Genişletmek için tıkla... Normal. TLOU optimizasyon olarak sıkıntılı bir oyun ve stok fan yetersiz bu sorunları ortadan kaldırmak için kule tipi bir soğutucu alabilirsiniz.
Wesla dedi: 35-40 Konuya yorum yapacak arkadaşlar boş verin vallahi sildim gitti gölgelendirici oluşturmasını bekleyemem vallahi PC yanacaktı. Genişletmek için tıkla... Normal. TLOU optimizasyon olarak sıkıntılı bir oyun ve stok fan yetersiz bu sorunları ortadan kaldırmak için kule tipi bir soğutucu alabilirsiniz.
SynSheen Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.431 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #7 Wesla dedi: 35-40 Konuya yorum yapacak arkadaşlar boş verin vallahi sildim gitti gölgelendirici oluşturmasını bekleyemem vallahi PC yanacaktı. Genişletmek için tıkla... Oyunla alakası yok demek ki yük altında işlemciniz 97 dereceye kadar dayanıyor.
Wesla dedi: 35-40 Konuya yorum yapacak arkadaşlar boş verin vallahi sildim gitti gölgelendirici oluşturmasını bekleyemem vallahi PC yanacaktı. Genişletmek için tıkla... Oyunla alakası yok demek ki yük altında işlemciniz 97 dereceye kadar dayanıyor.
doukan91 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #8 Wesla dedi: Bilgisayarım daha 4 günlük Last of Us'ı Steam üzerinden satın aldım ve 97 dereceye çıktığını görünce hemen alt F4 attım. Bunu nasıl çözebilirim? Sistem özellikleri: NVIDIA GeForce 1650 ekran kartı. 16 GB RAM. Intel Core i5 11400F CPU. Genişletmek için tıkla... Ayni kart bende vardi.. özelden mailleride gosterebilirim kartti garantiye verdim ariza tespit ettiler ödemesini aldim..
Wesla dedi: Bilgisayarım daha 4 günlük Last of Us'ı Steam üzerinden satın aldım ve 97 dereceye çıktığını görünce hemen alt F4 attım. Bunu nasıl çözebilirim? Sistem özellikleri: NVIDIA GeForce 1650 ekran kartı. 16 GB RAM. Intel Core i5 11400F CPU. Genişletmek için tıkla... Ayni kart bende vardi.. özelden mailleride gosterebilirim kartti garantiye verdim ariza tespit ettiler ödemesini aldim..