Steam'de yeni bir survival oyunu çıktı : Hurtworld.
İnceledim ve gayet güzel ve zevkli bir oyun. Arkadaşlarım da önerdi. Benim de almam için ısrar ettiler, ben bir Technopat topluluğuna sorayım dedim. Ve evet :
Oyunun istediği sistem:
MINIMUM:
İşletim Sistemi: Windows XP 64
İşlemci: 2 GHz
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: GeForce 460/Radeon HD 5850/Intel HD 4600 with at least 1024 MB video RAM
DirectX: Sürüm 9.0c
Depolama: 2 GB kullanılabilir alan
Benim sistemim :
Intel (R) Pentium (R) Dual CPU
E2160 @1,80 GHz
1,80 GHz 3,00 GB RAM
GeForce NVDIA 210
Şöyle bakınca oynatmaz gibi gözüküyor ama sizce low ayarlarda 35 FPS civarı alabilir miyim ?
Oyunun optimizesi de çok iyi değilmiş diye duydum. Zevk alamazsınız bence. Benim 9600 GT ile H1Z1 oynamam gibi olur. (En düşük ayarda görüş mesafesi kısarak 40 FPS anca alıyordum.)
Oyunun optimizesi de çok iyi değilmiş diye duydum. Zevk alamazsınız bence. Benim 9600 GT ile H1Z1 oynamam gibi olur. (En düşük ayarda görüş mesafesi kısarak 40 FPS anca alıyordum.)
Ekran kartım lowda açar normalde ama RAM yüzünden takılıyor. Normalde şuan 60 FPS alıyorum ama çok takılıyor. Chipset yüzünden uygun RAM de bulamıyorum.