GeForce 210 Hurtworld Oynatır mı?

Anti-You

Hectopat
Daha fazla  
Steam'de yeni bir survival oyunu çıktı : Hurtworld.

İnceledim ve gayet güzel ve zevkli bir oyun. Arkadaşlarım da önerdi. Benim de almam için ısrar ettiler, ben bir Technopat topluluğuna sorayım dedim. Ve evet :

Oyunun istediği sistem:

MINIMUM:

• İşletim Sistemi: Windows XP 64
  • İşlemci: 2 GHz
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: GeForce 460/Radeon HD 5850/Intel HD 4600 with at least 1024 MB video RAM
  • DirectX: Sürüm 9.0c
  • Depolama: 2 GB kullanılabilir alan

Benim sistemim :

• Intel (R) Pentium (R) Dual CPU
  • E2160 @1,80 GHz
  • 1,80 GHz 3,00 GB RAM
  • GeForce NVDIA 210

Şöyle bakınca oynatmaz gibi gözüküyor ama sizce low ayarlarda 35 FPS civarı alabilir miyim ?

En düşük ayar ve çözünürlükte belki. Ama çok zor.

Oyunun optimizesi de çok iyi değilmiş diye duydum. Zevk alamazsınız bence. Benim 9600 GT ile H1Z1 oynamam gibi olur. (En düşük ayarda görüş mesafesi kısarak 40 FPS anca alıyordum.)

Oyunun optimizesi de çok iyi değilmiş diye duydum. Zevk alamazsınız bence. Benim 9600 GT ile H1Z1 oynamam gibi olur. (En düşük ayarda görüş mesafesi kısarak 40 FPS anca alıyordum.)
Evet, optimizasyonu gerçekten kötüymüş, benim PC zaten taş devrinden kalma gibi bir şey. Yardımlarınız için teşekkürler.

KİLİT

Şükret bence. 2 GB RAM ile oynuyorum ve adım başı takılma var. En düşük çözünürlük ve bütün ayarlar en düşükte..

Ben GTX 750 aldım. Şu an rahat rahat oynuyorum. 4GB RAM ile.

Ekran kartım lowda açar normalde ama RAM yüzünden takılıyor. Normalde şuan 60 FPS alıyorum ama çok takılıyor. Chipset yüzünden uygun RAM de bulamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…