Phantomreiz Femtopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #1 RAM Kingston 4 GB 800MHz SSD veya HDD modeli Samsung 120 GB SSD West Blue 500 GB HDD Ekran kartı Nvdia GeForce210 1GB - overclocklu Anakart Gigabyte - 1975X İşlemci İntel Pentium 2.6GHZ max Windows 7 Ultimate X64 kullanıyorum. Zula 75 FPS. LoL 72 FPS. İken Minecraft'ta düne kadar 400 FPS alırken şimdi 20 30 FPS almaya başladım. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2022
Windows 7 Ultimate X64 kullanıyorum. Zula 75 FPS. LoL 72 FPS. İken Minecraft'ta düne kadar 400 FPS alırken şimdi 20 30 FPS almaya başladım.
H hasuna Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 3.774 Çözümler 31 30 Ocak 2022 #2 Phantomreiz dedi: Windows 7 Ultimate X64 kullanıyorum. Zula 75 FPS. LoL 72 FPS. İken Minecraft'ta düne kadar 400 FPS alırken şimdi 20 30 FPS almaya başladım. Genişletmek için tıkla... Ekran kartından OC'yi kaldırıp DDU ile driver silip yükleyin. Tahminimce kartın vadesi gelmiş gibi.
Phantomreiz dedi: Windows 7 Ultimate X64 kullanıyorum. Zula 75 FPS. LoL 72 FPS. İken Minecraft'ta düne kadar 400 FPS alırken şimdi 20 30 FPS almaya başladım. Genişletmek için tıkla... Ekran kartından OC'yi kaldırıp DDU ile driver silip yükleyin. Tahminimce kartın vadesi gelmiş gibi.
Real_Baran0744 Centipat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #3 Minecraft sürüm değiştirdiniz mi?
Phantomreiz Femtopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #4 Real_Baran0744 dedi: Minecraft sürüm değiştirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... hayır full 1.8.9 kullanıyorum . hasuna dedi: Ekran kartından OC'yi kaldırıp DDU ile driver silip yükleyin. Tahminimce kartın vadesi gelmiş gibi. Genişletmek için tıkla... OC Veya DDU nasıl kaldırıp ekleyeceğimi bilmiyorum sslerle anlatırmısınız yada video linki Phantomreiz dedi: hayır full 1.8.9 kullanıyorum . OC Veya DDU nasıl kaldırıp ekleyeceğimi bilmiyorum sslerle anlatırmısınız yada video linki Genişletmek için tıkla... OverClock Diyorsunuz sanırım yapıp geliyorm
Real_Baran0744 dedi: Minecraft sürüm değiştirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... hayır full 1.8.9 kullanıyorum . hasuna dedi: Ekran kartından OC'yi kaldırıp DDU ile driver silip yükleyin. Tahminimce kartın vadesi gelmiş gibi. Genişletmek için tıkla... OC Veya DDU nasıl kaldırıp ekleyeceğimi bilmiyorum sslerle anlatırmısınız yada video linki Phantomreiz dedi: hayır full 1.8.9 kullanıyorum . OC Veya DDU nasıl kaldırıp ekleyeceğimi bilmiyorum sslerle anlatırmısınız yada video linki Genişletmek için tıkla... OverClock Diyorsunuz sanırım yapıp geliyorm
H hasuna Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 3.774 Çözümler 31 30 Ocak 2022 #5 Phantomreiz dedi: Hayır Full 1.8.9 kullanıyorum. OC Veya DDU nasıl kaldırıp ekleyeceğimi bilmiyorum SS'lerle anlatır mısınız ya da video linki Genişletmek için tıkla... OC fabrika çıkışı ise sorun yok. Overclocklu yazınca kendiniz yaptınız sandım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu da DDU kullanımı.
Phantomreiz dedi: Hayır Full 1.8.9 kullanıyorum. OC Veya DDU nasıl kaldırıp ekleyeceğimi bilmiyorum SS'lerle anlatır mısınız ya da video linki Genişletmek için tıkla... OC fabrika çıkışı ise sorun yok. Overclocklu yazınca kendiniz yaptınız sandım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu da DDU kullanımı.
Phantomreiz Femtopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #6 hasuna dedi: OC fabrika çıkışı ise sorun yok. Overclocklu yazınca kendiniz yaptınız sandım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu da DDU kullanımı. Genişletmek için tıkla... Overclock kendi modeli DDU yapacam geliyorum d3dcompiler_47.dll hatası alıyorum programı açamıyorum Son düzenleme: 30 Ocak 2022
hasuna dedi: OC fabrika çıkışı ise sorun yok. Overclocklu yazınca kendiniz yaptınız sandım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu da DDU kullanımı. Genişletmek için tıkla... Overclock kendi modeli DDU yapacam geliyorum d3dcompiler_47.dll hatası alıyorum programı açamıyorum
H hasuna Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 3.774 Çözümler 31 30 Ocak 2022 #7 Phantomreiz dedi: Overclock kendi modeli DDU yapacağım geliyorum d3dcompiler_47.dll hatası alıyorum programı açamıyorum Genişletmek için tıkla... DirectX kurulumu yapın hocam dosya eksik gözüküyor.
Phantomreiz dedi: Overclock kendi modeli DDU yapacağım geliyorum d3dcompiler_47.dll hatası alıyorum programı açamıyorum Genişletmek için tıkla... DirectX kurulumu yapın hocam dosya eksik gözüküyor.
Phantomreiz Femtopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #8 DirectX 9.0 ve 11 Kurdum açtım sorunsuz şekilde ama hatayı halen alıyorum
JenLedger Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 1.896 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer C:/Program Files/Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Satış Yöneticisi 30 Ocak 2022 #9 Minecraftta nasıl 400 FPS alıyor olabilirsiniz diye düşünüyorum ben şuan. Minecraftta zaten alacağınız 20-30 FPS'i alıyorsunuz. 400 FPS alamazsınız ki. Öyle bir şey yok yani. 144P Minecraft videosu açsanız 400 FPS görmezsiniz(!)
Minecraftta nasıl 400 FPS alıyor olabilirsiniz diye düşünüyorum ben şuan. Minecraftta zaten alacağınız 20-30 FPS'i alıyorsunuz. 400 FPS alamazsınız ki. Öyle bir şey yok yani. 144P Minecraft videosu açsanız 400 FPS görmezsiniz(!)
H hasuna Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 3.774 Çözümler 31 30 Ocak 2022 #10 Phantomreiz dedi: DirectX 9.0 ve 11 Kurdum açtım sorunsuz şekilde ama hatayı halen alıyorum Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoda ki gibi dener misiniz?
Phantomreiz dedi: DirectX 9.0 ve 11 Kurdum açtım sorunsuz şekilde ama hatayı halen alıyorum Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoda ki gibi dener misiniz?